Happy Work Desk❥

Processed with VSCO with c2 preset

Processed with VSCO with c2 preset

Processed with VSCO with c2 preset

Processed with VSCO with c2 preset

Processed with VSCO with c2 preset Happy Friyay! Hoppas ni har en härlig fredagsfeeling! Det har jag! Började dagen med morgonpromenad för att hämta min mat (sista dagen!), grymt väder, kickstartade förmiddagen med Vanja, jag har köpt blommor och jag har hemma-blogg-dag. Så ja, jag har en härlig feeling. Och att det blir helg på det. Magiskt!  Och hur mysig har min skrivbordshörna blivit? Ni som följer mig på Instastories har ju sett att jag har möblerat om och börjar bli nöjd nu. Ska visa er här på bloggen i helgen 🙂 Nu ska jag jobba undan lite och sen ska jag berätta om en ny grej jag ska göra här på bloggen – där jag behöver er hjälp!! Håll utkik! Puss på er bästa! 

Happy Friyay guys!! How are u? Do u have any Friday feeling? I do! I started my day with a long walk, a pep talk with the best Vanja, got myself some fresh flowers and I have my work-blog-from-home-day – So I really feel the friyay today!! What do u think of my new blog corner? Do u like it? Now its time for me to get some more work done. Se u soon! Love J

14 reaktioner på ”Happy Work Desk❥”

  1. Blir så himla sugen att göra om hemma efter dina insta-stories från din lya, så så mysigt och charmigt! <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *