Happy Monday Dress★

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset Glaaaaaaaaad måndag!! Hoppas ni har haft en bra start på veckan. Den här dagen har gått så galet snabbt!! Det är ju min sista vecka på Modette…. Konstigt!! Så jag har känt mig lite spretig i allt jag gjort i dag. Vad ska jag göra först, vad ska jag hinna med innan jag slutar, hur kommer det gå, kan jag påbörja det nya nu, vad ska jag skriva, vilken mejl ska jag ha sen, hur kommer min nya bloggdesign att bli, veeeeem är jag???? Typ så har mitt huvud varit i dag. MEN nu har jag jobbat på här lite själv efter att brudarna gått hem och känner att jag fått i ordning min plan för veckan. Och det känns riktigt bra!! Galet pepp på den här hösten. Hade ett grymt möte i dag och med en sak som jag kommer kunna visa er senare som gör att jag typ spricker… Så glad!! Och glad över min gulliga klänning jag har i dag som jag fyndade på Mangorean i sommar. Gullig va? Puss på er bästa!!

 

1 reaktion på ”Happy Monday Dress★”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *