Hur man får en bra start på dagen ❥

God morgon gullisar! Hur mår ni? Det är fredag! Yaaaaaay! Jag är på strålande humör i dag. Den här veckan har varit mycket tuffare än jag trodde. Jag har varit helt slut! Jag har sovit varje eftermiddag och sen jobbat på kvällarna. Jag tror jag är rätt trött efter dessa år ändå.. Och därför gav jag mig själv den bästa starten på dagen i dag. Och det funkade för nu känner jag mig pigg och peppad!
 
Viktigast för mig för att få en bra morgon är att äta frukost i lugn och ro. Jag gick upp, gick och handlade, duschade och sen gjorde jag frukost i lugn och ro. Mmmm!
Såklart får man en extra bra start på dagen om man vaknar i ett rum man gillar. Och jag älskar ju mitt sovrum så den starten får jag varje dag! 
En annan sak som ger en extra bra start är att lyssna på något som peppar dig. Antingen en härlig playlist eller en härlig podd. Just nu lyssnar jag på “Säker Stil” och skrattar högt! 
Se till att ge dig själv en så bra start på dagen som möjligt! Se till att ta tid för det du behöver och att omge dig i ett hem du trivs i. Ha en fin dag! Puss J

5 reaktioner på ”Hur man får en bra start på dagen ❥”

  1. Alltså ditt sovrum är så suuuuper tjusigt!
    Jag undrar hur får du dina växter att hålla? jag har växter i mitt rum som till exempel mugrönan (?) men den växer aldrig och blir så lång och stor ( kanske för att jag har glömt att vattna den )

    1. Jaa, visst är det mysigt!! :)) Jag är inte speciellt bra på det där men ger vatten lite då och då och det verkar funkar 🙂 Dock har jag förbrukat några murgrönor…. Kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *