Höstlook ★ Shoppingtips!

Stickad tröja H&M ★ Kjol Zara ★ Boots Ecco
Hej gullisar! Hoppas ni har en bra dag! Nu är ju verkligen hösten här, brrrr… Börjar ju bli riktigt kallt. Så jag passade på att köpa en ny stickad tröja. Hur mysig? Hittade den på H&M i går för 199 spänn (!!!!) Sånt kap! Nu ska jag fota lite jobb och sen ska jag och Vanja fixa det sista i drömkontoret, yaaaay! Ses på Instastories! Puss J

11 reaktioner på ”Höstlook ★ Shoppingtips!”

  1. HEJ Jossan 😀 för ganska längesen tipsade du i podden om en svart spray som får mockaskor att se fräscha ut, du råkar inte minnas vad den hette? Ha en fin dag!!

  2. Hej Josefin!

    Kan du snälla göra ett inlägg om att hitta de perfekta slappa blåa jeansen? Du har alltid SÅ fina jeans, men tycker det är supersvårt att själv hitta ett par som fungerar till alltid och är den klassiska ljusa blåa tvätten. Gärna lite inspo om hur man stylar jeans som inte är skinny också, och om hur du tänker när du sätter ihop outfits med dessa.

    Kram!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *