Alla bilder på drömkontoret ★ Vi är så galet nöjda!

Äntligen är det klart. Vårt drömkontor! Och vi är så galet nöjda. Den här veckan har vi städat, skruvat ihop möbler, gått på shoppingrundor och fixat och donat varje dag. Och här är resultatet. Huuuuur fint? Nu ska ni få se alla bilder – håll i er!
Vi har valt att ha ett stort, träbord så vi både kan ha som skrivbord, matbord, fikabord och mötesbord. Och vi älskar det! Så snygg färg och så jäkla härligt att det är så rejält. (Bordet hittar ni här!) 
Vi har olika storlar runt bordet. Bland annat två av dessa skitsnygga kostolar som vi köpte på FatCat som är vår favroitbutik här på Söder. Så mycket fina grejer! 
Färska blommor kommer vi såklart alltid att ha!
Vår MAGISKA matta – Huuuuur fin? Jag älskar den och vill ha en hemma också. (Hittas på Ellos!)
Poddishörnan! Så himla gullig och mysig. Poddisen kommer lixom (om möjligt) bli ännu bättre nu när det är så här gulligt där vi spelar in! Och hur fin väggdekoration? Så mysig – hittas på Ellos!
Älskar bordet!!
Det var ju en klädbutik här tidigare och de hade de här hyllorna i väggen för att ställa och hänga plagg. Så himla fint! Vi piffar med blommor, magasin och andra mysiga saker! Och så himla fin tapet – precis i vår smak!
Jag köpte en infyttningspresent till mig och Vanja i New York. “V” och “J”-koppar, så fina!!
Tänkt att vi ska få sitta här och jobba om dagarna. Drömmen!! Kommer skapa så himla mycket bra material – något annat är väl omöjligt när man sitter i en sån här underbar miljö!
En annan av våra fina mattor som också kommer från Ellos och hittas här!
Vårt fina soffbord vid poddishörnen med vår “The Dream Collector”-box som vi fick från en poddislyssnare. Så gulligt!
Det här är en fantastisk start på vår grymma resa tillsammans – Josefin och Vanja 2.0 ★
 
Vad tycker ni?? Klicka på min Gilla-knapp om ni gillar det lika mycket som vi 🙂
 

42 reaktioner på ”Alla bilder på drömkontoret ★ Vi är så galet nöjda!”

 1. Snacka om att ni jobbar snabbt alltså, ÄLSKART!
  Ni borde hyra ut en kontorsplats DYRT så får ni extra klirr i kassan. Kan tänka mig att många skulle vilja sitta på ert fantastiskt fina kontor 🙂 Eller så tar ni betalt av bloggare som vill fota härliga bilder hihi

 2. Jag såg precis alla bilderna på Vanjas blogg men känner att jag kommentera till er båda att detta är ett av de finaste kontoren jag någonsin sett!! Så mysigt och drömigt! Särskilt poddis-fotöljerna! Så himlans mysiga! <3

 3. Åh va fint !! Och bordet blev jag riktigt sugen på . Får man plats med 3 stolar på långsidorna om man vill ? Ha en trevlig helg

 4. Alltså jag orkar inte så snyggt!! Ni har så himla fin stil!! Tusen tack för allt ni inspirerar mig med. Det ni gör är fantastiskt!! Ser verkligen fram emot boken… / Olivia ⭐️

 5. Ååhhh! Ni har verkligen fått det fantastiskt fint! Man vill ju bara flytta in hos er haha! Jag älskar hur inspirerande ni är med hur ni verkligen följer era drömmar och går er egen väg! Stor kram

 6. Ååhhh! Ni har verkligen fått det fantastiskt fint! Man vill ju bara flytta in hos er haha! Jag älskar hur inspirerande ni är med hur ni verkligen följer era drömmar och går er egen väg! Stor kram

 7. Men ååh så himla himla mysigt?!! Verkligen ett ställe som man bara vill grotta ner sig i och som sätter sprutt på inspirationen! Lycka till med allt underbara ni! Ni inspirerar!

 8. WOW! Vilket fint kontor ni har fått till. Alltså, hur ska det här gå..? Känns ju omöjligt att misslyckas i den miljön liksom. Vi kommer säkerligen bli bombarderade av massvis med bra material från er. I CAN’T FCKN’ WAIT! 🙂

 9. WOW!! Kommenterade precis på Vanjas blogg att detta kan vara det finaste rum jag någonsin sett, och jag menar det verkligen! Vill berätta för dig också hur fantastiskt fint jag tycker ni har gjort det. Så mysigt och inspirerande, precis som NI. Är så nyfiken på allt som kommer skapas där <3

 10. Hej Jossan, en snabb fråga. Jag kan inte läsa inläggen i bloglovin’ appen utan måste klicka mig bort för att läsa hela inläggen. Är det meningen eller nått som ska fixas? Klickar gärna en extra gång om det blir bättre för dig men annars är det ju smidigt med allt i appen. Kram Hannah

 11. Kul och se hur långt ni kommit med alla era planer om ett år. <3 Då är ni Josefin & Vanja – World Wide, tror jag! 😉

 12. Wow, så magiskt fint! Hur har ni lyckats få de så fint på så kort tid. Verkligen bådas stilat som lyser igenom. Kan jag få jobba hos er i den härliga miljön? Rakarns tok fint är mitt omdöme! ??? Lycka till med allt ni tar er för framöver! Jag kommer vilja ta del av allt som Josefin & Vanja gör! ❤️❤️ Ps älskar din nya heder på bloggen! ❤️

 13. Hej fina Josefin!

  Vill börja med att säga superduperstort grattis till dig och Vanja! Hejar på er och ery nya äventyr!

  Jag har en fråga som jag hoppas ni tar upp i podden. Jag undrar hur ni har hanterat era jobb när privatlivet har krisat? Jag befinner mig i en situation som har gjort att jag de senaste två månaderna har gått med världens största ångest pga en familjesituation. Jag har mer eller mindre blivit familjemedlen man går till för att lösa problem. Jag själv har det bra men jag går runt och bär på deras ångest och mår dåligt för att dem mår d

 14. Hej fina Josefin!

  Vill börja med att säga superduperstort grattis till dig och Vanja! Hejar på er och ery nya äventyr!

  Jag har en fråga som jag hoppas ni tar upp i podden. Jag undrar hur ni har hanterat era jobb när privatlivet har krisat? Jag befinner mig i en situation som har gjort att jag de senaste två månaderna har gått med världens största ångest pga en familjesituation. Jag har mer eller mindre blivit familjemedlmen man går till för att lösa problem. Jag själv har det bra men jag går runt och bär på deras ångest och mår dåligt för att dem mår dem mår dåligt, vilket påverkar mig i jobbet. Jag har mått sms och samtal under jobbtid som gjort att jag bara vill sjunka ner i jorden och försvinna. Hur tar man avstånd på ett känslomässigt plan? Vad gör man när det verkar som att jag är den enda dem kan vända sig till? Det är ju ändå min familj och jag vill ju hjälpa.

 15. Kan inte hitta den första mattan på ellos, vet du om den kommer in senare och vad den kostar ca? Jättefin 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *