Äntligen hittat de perfekta höstjeansen ★

Hej gullisar! Hoppas ni har haft en bra helg. Det har jag! Jag har bara tagit det lugnt, vilket jag verkligen behövde efter förra veckans sjukisvecka. Så nu känner jag mig äntligen pigg igen! I går hann jag iof med en shoppingrunda på stan och hittade dessa perfekta jeans på & other stories. Jag har letat efter ett par i mörkare färg ett tag nu men inte hittat något som sitter bra men de här satt verkligen som en smäck. Tighta över rumpan och sen lite löser i benen + att jag älskar tvätten. 
Ett par bra jeans i lite mörkare ton har verkligen varit på min shoppinglista till höstgarderoben så nu är jag riktigt nöjd! Fina va?

19 reaktioner på ”Äntligen hittat de perfekta höstjeansen ★”

 1. Hej älskar din blogg och podd, men tänkte bara fråga om du skulle kunna göra så att man inte behöver trycka sig vidare för att läsa blogginläggen, tycker det skulle vara så lättsamt om du kunde ändra det!

 2. Ser nu att man inte behöver trycka sig vidare om man går in på vanligt vis, men läser din blogg genom bloglovin så skulle du kunna kolla upp det, kram!

 3. Åh, mina perfekta höstjeans har samma färg! 🙂 De är dock ganska vida men har ungefär samma höjd i midjan, haha. Dina är iaf så fina!! <3

 4. Hej Jossan!
  Undrar om du kan skriva ett blogginlägg /göra podavsnitt om julklappstips? Måste vara ute i god tid ? om du har bra tips till föräldrar, bror (på 27år), bästa vännen osv? Tycker det är så svårt att hitta bra betydelsefulla klappar ?

  Kram
  (Sofiahager på instagram)

 5. Fan vad snygg du är, kvinna. Goals på riktigt, du strålar självsäkerhet!!
  Tack för en grym podd, och blogg, Pussokraam!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *