Perfekt höstoutfit ★ Enligt mig!

I dag har jag på mig en look som jag tycker är helt perfekt för den här årstiden. Alltså dessa lite varmare höstdagar. Det är en hel del nya favroiter jag har på mig och nu ska jag berätta varför jag gillar dem så mycket!
Svart fluff från Twist & Tango. Med ett svart fluff kan det aldrig bli fel. Det gör varje look mycket tuffare och roligare (tycker jag) och passar till det mesta. I stället för att ha en vanlig svart jacka, testa ett fluff i stället! Ett plus är också att det är så mysigt att ha på sig och att du bli gosig att krama 🙂
Leotoppen! Ingen har väl missat att leopard är superstort i höst. Och den här toppen tycker jag är alldeles lagom med leo. Enkel modell med en liten polo som jag älskar och i sånt himla fint leoprint. Hittas hos danska märket Envii. 
Dessa jeans som jag visade upp igår. Hur fin är den här tvätten? Helt perfekt till hösten! Från & other stories!
Bra höstoutfit tycker jag. Håller ni med? Klicka på hjärtat 🙂
 

13 reaktioner på ”Perfekt höstoutfit ★ Enligt mig!”

 1. Hej Jossan!
  Jag ska göra ett reportage som skoluppgift och tänkte höra om du och vanja skulle ha lust ställa upp på en liten intervju? Repotaget skulle handla om att gå sin egen väg och att våga följa sina drömmar, och du och vanja skulle vara huvudpersonerna.
  Vore såå tacksam för svar! 🙂 <3 Kram!

 2. Hej Josefin,

  Gillar verkligen din blogg!! Jag brukar läsa den via bloglovin, men efter att du flyttade till blogg.se kan man inte läsa hela inlägget direkt via bloglovin utan måste klicka in på din blogg (så det blir ett extra moment) skulle va gulligt om du kunde fixa det. Vet att det går eftersom jag också har blogg.se kram bästa du 🙂

 3. Kanske ska lägga till att jag pluggar webbkommunikatör sociala medier på Medieinstitutet och har lite kort varsel hehe så vore grymt med snabbt svar 😀 <3

 4. Heeej! Måste bara fråga! Vad heter låten du spelar upp på mystory på Instagram när du går utomhus när det är mörkt? ??

 5. Ведущий на свадьбув Симферополе
  лучшая свадьба.
  Свадебный консультант в Крыму

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *