Mitt nya fluff ★

 
Hej på er fina ni! Jag glömde visa er den här outfiten som jag hade på mig i fredags. Mitt nya fluff kommer från Gina tricot, kepsen från H&M, skinnbyxorna från Dante och skorna från Ecco. 
Ett fluff i en härlig färg (eller flera färger) gör verkligen vilken outfit som helst mycket roligare. Typ som den här, en helt vanlig svart outfit som blir mycket met intressant tack vare fluffet. Eller hur?Jag måste ta mig upp på vinden och ta ner alla mina fluff för nu har ju fluffsäsongen börjat 😀
Vilket plagg kan ni inte leva utan på hösten? Puss J
 

4 reaktioner på ”Mitt nya fluff ★”

  1. Hej, jag letar som en dåre efter denna jacka och undrar om det är okej att låna en bild av dig för att kunna söka på insta och Facebook? Tusen tack för en så inspirerande blogg btw!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *