But first coffee ❥

Happy Friday gullisar!! Hoppas ni är på peppigt fredagshumör! Det är jag men det var jag inte när jag vakande. Var så trött men efter en kaffe så 🙂 Nu är det dags för frukostevent med Sofi Fahrman och sen ska jag på möte på banken. Japp, ni läste rätt. Jag ska börja pensionsspara, känner mig så vuxen!

 
 
 
Jag har glömt att visa er min nya fuskpäls med såååå fina knappar från Zara. Jag köpte dne för ett par veckor sen men den har inte fått vara med på någon outfit än men i går så. Visst är den tjusig?
Ha en fin dag fina ni! Puss och kram

10 reaktioner på ”But first coffee ❥”

  1. Hej, skulle du kunna göra ett inlägg med snygga vinterjackor? Tycker det är svårt, då jag vill ha en som är riktigt varm men ändå snygg! Älskar din blogg, ha en bra dag! Kram 🙂

  2. Oh, jag började pensionsspara igår. Det var lite som att träna ett tungt träningspass, jäkligt skönt efteråt ?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *