Veckans Inspolista ★

Okej gullisar, det är måndag och det betyder ju veckans lista. Det här inspireras jag av och tänker på just nu!
Lager på lager
Hösten är ju min favoritårstiden när det kommer till kläder. Men får kan ha på sig massa fina plagg utan att det är för kallt eller för varmt och man kan köra på lager på lager. Just nu är jag sugen på att göra otippade kombinationer och inspireras såklart av mästern Leandra Medine och alla coola artiklar på Manrepeller!
 
Stjärnor!
Den här veckan vill jag piffa mina naglar och kanske pimpa dem med gulliga stjärnor. Hur fint?
Love stories
Jag bloggade om detta märke förra veckan efter att jag shoppat loss hos dem i Amsterdam. Och jag får inte nog. Måste nog shoppa lite till. De har så otoligt fina saker. Ni måste spana in!Man Repeller shoes!
Alltså Man Repeller som jag precis skrev om har gjort en egen skokollektion!!!! Och de här tycker jag är HELT MAGISKA. Men tycker dock at 4500 kr är lite för dyrt…. eller? Spana in kollektionen här, mycket fint, coolt och typsikt Man Repeller men vissa är lite too much för mig.
Taklampa & pyssla
Jag MÅSTE ha den här lampan. Så fin! Har någon sett något liknande? Och så måste jag köpa lädermålarfärg och pimpa min skinnjacka. Har någon tips på var man kan köpa det? (huuuur snygg är den här jackan!?)
Nu rockar vi den här veckan! Puss J

8 reaktioner på ”Veckans Inspolista ★”

  1. Kan inte du göra ett inlägg där du visar din favoritväska/ den väska du använder mest eller bara en lista på väskor du tycker är snygga? Om du ens använder någon haha, man ser nämligen inte ofta dig ha med någon väska på bilder. Är på jakt efter en ny, men vet inte vilken stort jag vill ha osv. Du har alltid så bra smak så hade varit kul att få lite tips och råd från just dig!!

    Älskar din och Vanjas podd btw <33

  2. Lampan är sååå fin – Väldigt lik Hans Agne Jakobssons klassiker.
    Han är en av de bästa formgivarna när det kommer till belysning enligt mig.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *