Hemma hos mig ★

Det var länge sen jag la upp lite inredningsbilder och jag har ju faktikst gjort om lite hemma så tänkte visa er hur det ser ut just nu. Mitt vardagsrum som är fullproppat med massa saker och växter 🙂 
Älskar den här hörnan!
Hur fin är min nya prickiga växt? Så gullig!
Mitt skrivbord fick lite nya färska blommor i går. Hur magisk är denna ros?
Min säng har fått ett nytt underbart överkast från Odd Molly. Så himla ljuvligt!
Älskar färgen och att den har små tofsar i hörnen!
Väldigt “Good vibes” här inne 🙂
Som ni vet tycker jag det är superviktigt att man trivs i sitt hem. Man får du himla mycket energi av det! Puss J

19 reaktioner på ”Hemma hos mig ★”

  1. Måste bara fråga vart dina glasögon är ifrån?? Sååå fina!! Tack för en grym blogg och podd, blir så inspirerad av dig!! Du är bäst!!

  2. Hej! Så så fint hem, hur blir du inspirerad till något fint. Jag vill ha så fint som du och Vanja. Har har väldigt, grått vitt i mitt rum och skulle vilja piffa till det, en härlig känsla som ni har. Hur fixar men det? Vilken diameter har du i din kruka som du har din Monstera i?

    Du får ha en fin dag. Kramaar

  3. men huuur gulligt med små tofsar på överkastet!? tycker det är så fint att du lyckas ha balans mellan mycket saker MEN att det inte blir plottrigt. <3

  4. Så fint! Måste fråga var den låga hyllan till höger om fönstret och även på dem andra bilden är ifrån? Tack för all inspo <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *