Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:24 | november 5, 2016

En ”funkar alltid” outfit ❥

Ni frågar ofta mig om outfits jag tar till när jag känner att inspirationen står still. En ”safe” outfit. Och en look som åker på rätt ofta när jag inte orkar eller har tid att hitta på något roligt är en rock tshirt och ett par jeans. Och så matchar jag dem med ett par större örhängen och ett par coola boots, som de här i snakeprint.
En look som funkar i skolan, på jobbet, på AWn, middagen och även på fest! Bra look att ta till när du varken har inspiration eller tid. Håller ni med? Puss J

10 kommentarer10 kommentarer om “En ”funkar alltid” outfit ❥”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här