Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:16 | november 6, 2016

Ni har väl inte missat ”In My Mind”? ❥

Hoppas ni vill lyssna på min minipodd där jag i första avsnittet pratar om varför du ska skita i vad andra tycker om dig och din dröm. Puss J

5 kommentarer5 kommentarer om “Ni har väl inte missat ”In My Mind”? ❥”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!! Så kul att du gör en sån här! Mycket tycker jag är bra & intressant, dock blir det efter en stund som att du upprepar samma sak på olika sätt & då blir det svårt att hålla intresset uppe hela vägen till slutet. Men som sagt, annars bra & behaglig röst att lyssna på 🙂

  Svara
 • You go girl! Bra pepptalk som livar upp en mörk måndag 🙂

  Svara
 • Blir så motiverad och peppad av att lyssna på dig!!! You go girl <3

  Svara
 • Inser att jag är lite sen på bollen men har precis lyssnat på båda dina avsnitt och jag älskar dom! Blir så inspirerad av att lyssna på dig och dina tankar. Första gången jag lyssnar på en podcast med bara en person och det gör du ju kalas! Ser fram emot att höra fler avsnitt! Kram!

  Svara