Min nya perfekta hösttröja ★

Stickad tröja Zara ★ Fuskpäls Gina tricot ★ Skinnbyxor Dante ★ Boots Ecco Kalender Kate Spade  
Happy Monday bästa ni! Hoppas ni mår bra och har en härlig dag (trots kylan!!!!) Det har jag! Jag hade en riktig pissdag i går som jag ska prata om i podden i morgon men i dag känns allt toppen! Det har varit mycket förändringar i mitt liv sista tiden och jag mår sådär av att inte veta hur mina dagar ser ut och hur min situation ser ut så det blir lätt lite rörigt. Men nu börjar jag landa 🙂
I dag myser jag in mig i min nya magiska tröja som jag kommer ha mycket i höst och vinter. Jag vet att jag sagt i podden att men INTE alltid ska gömma sig i en stor stickad tröja så fort det blir kallt. Och de tycker jag inte heller. Jag tycker vi ska ta vara på vårt klädintresse även fast det är mörkt och kallt – för vi blir gladare av det. Jag lovar! Så matcha din stora stickade favorittröja med stora örhängen, fuskpäls i en härlig färg och vardagsklackar så kännes det inte som att du bara glömmer dig i ett enda plagg. Så tänker jag göra de dagar det är fööööör kallt för att ha en fin blus 🙂 
Snart kommer veckans inspolista upp – håll utkik! Puss J

2 reaktioner på ”Min nya perfekta hösttröja ★”

  1. Så snyggt! Och vaddå, även om det suger så måste man få ha sina pissdagar. Enda sättet att uppskatta de riktigt jävla bra dagarna 😀

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *