Veckans Inspolista ★

 
Kjol fast det är höst
Jag vill bli bättre på att använda mina kjolar även på hösten. Det är ju bara slänga på ett par skinnbyxor under eller varför inte jeans? Och en härlig tröja till det. Superfint! Det ska jag lätt ha den här veckan!
Hillary for president!
Detta galna USA-val är ju snart här och jag hoppas för guds skull att den här kvinnan tar hem segern. Hur ballt med en kvinna som presedent? Finally!! Orkar inte ens skriva varför hon borde vinna över Trump…… GRL PWR!!
Grönt är skönt!
I höst har jag varit väldigt sugen på grönt och mitt sug bara växer…. Jag vill ha en djungel hemma, gröna sammetskuddar och kanske en grön kostym? 
 
Den perfekta höstjackan!
Hur fina? Vill ha båda två! Måste hitta en sån här härlig som jag kan hinna ha innan det blir fööööör kallt. Den till vänster är ju bara rena 70-talsdrömmen. Vet ni var jag kan hitta en liknande? Ska såklart spana in mina favorit second hand butiker på söder också!
Träningspepp!
Jag har ju börjat träna efter typ ett halvårs uppehåll.. Och det är så jäkla skönt och herregud vad mycket piggare jag är! Så jag gör allt för att peppa mig mig själv! Heja heja!
 

11 reaktioner på ”Veckans Inspolista ★”

 1. jossan!! har sett på bilder att du har en lv keepall väska, vilken storlek är den? funderar på att införskaffa mig en också! så grymt snygga och behöver verkligen en ny snygg weekendbag! KRAM <3

 2. Alltså det finns ingen hejd på hur mycket du inspirerar mig – dagligen. Som 25årig (snart utexaminerad masterstudent inom Management, Kommunikation och IT med NOLL längtan efter ett 8-17 jobb) tjej som snart ska äntra Stockholms gator med sitt liv inspireras jag av alla de möjligheter du öppnar upp för. Varför följa strömmen när det endast är de döda fiskarna som gör det? Nä, jag vill liksom du känna att jag bestämmer över mitt liv och min inkomst. Jag och hunden Tage Danielsson ska sträva efter lycka snarare än miljonerna (sen om de kommer med lyckan, tack tack! hehe). Ser fram emot att springa på dig i nåt GRL PWR konvent i framtiden, för jag ska också slå igenom. Mycket tack vare alla ni kvinnor som inspirerar mig så mycket och får mig att tro på att det går. Heja er!

 3. Hej Josefin!

  Tycker du verkar så mysig, smart och orädd som går din egen väg i livet.
  Jag är i en situation just nu där jag har tagit ett stort beslut. Man kan väl säga att jag har valt att följa mitt hjärta istället för hjärna utan att gå in på det för mycket. Hur som helst, nu när jag har tagit det här beslutet (som kommer genomföras efter jul) får jag lite svängar av panik då och då. Har jag tagit rätt beslut? Är det här verkligen det jag vill? Hur kommer det bli? Vad kommer andra tycka? osv. Även om jag har funderat på det här hela året och till slut faktiskt tagit ett beslut så kommer tankarna om och om igen, och ibland ger det mig riktig ångest.
  Kände du också såhär i tiden mellan att du "tog beslutet" och faktiskt blev "egen"? eller var det bara rätt från början? Jag tänker liksom att de här tankarna kanske är ett slags "sign" att liksom – nej det är fel. Även fast jag vet vad mitt hjärta vill… hoppas du förstår vad jag menar. behöver lite stöd från någon som gått igenom samma sak <3 <3 <3

  1. Hej Bella,
   Jag förstår!! När jag tog mitt beslut var det grundat på månader av tänkande fram och tillbaka. När jag väl gjort det så kändes det rätt men när jag väl genomförde det var det superläskigt men jag tror att om vi gått så långt och väl fattar beslutet så gör vi det för att vi veta att det är rätt för oss. Vi måste lita på vår inre kompass 🙂 Stort lycka till! Kram på dig!!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *