Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:17 | november 9, 2016

Jag berättar om mina ångestattacker i veckans poddis ❥

 
Det är onsdag och det betyder poddisdag. Hurra! Och veckans avsnitt är viktigt! Jag delar med mig av något jag inte gjort tidigare i podden då jag inte känt detta under den tid vi haft podden men i söndags hände det. Jag fick en rejäl ångestattack. Som som tur är är helt över nu och jag har fått någon konstig motreaktion till den pissdagen och känner en otrolig lycka. Som att min kropp vill kompensera för den dåliga dagen. 
Det var länge sen jag hade en sån här attack och den kommer från flera olika saker. Jag har gjort stora förändringar i mitt liv senaste tiden. Allt har inte känts som jag trodde. Och så har det hänt en hel del privat och till slut var det en liten skitgrej som fick allt att rinna över och jag kunde inte ta mig ur sängen. Varenda minut kändes som en timme, jag trodde att jag aldrig mer skulle känna lycka eller vilja göra något roligt igen. Men efter att jag genomlidigt den dagen så kom mitt liv tillbaka. Jag var mig själv igen. Men där och då, den söndagen, kändes det som om det var min verkligen och att livet var över. Det här berättar jag om i veckans avsnitt. Och så pratar vi om vad man kan göra om man själv har ångest och vad man kan göra om någon i ens närhet mår dåligt.
Hoppas ni vill lyssna! Även om jag själv tycker det känns jobbigt och skämigt att dela med mig av detta så vill jag att ni lyssnar. För det är just det som behövs, att vi vågar prata om det jobbiga vi är med om. Puss och kram!

6 kommentarer6 kommentarer om “Jag berättar om mina ångestattacker i veckans poddis ❥”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Viktigt ämne, tillsammans gör vi skillnad!

  Svara
 • Tack för en SÅ VIKTIG PODD.
  Ni är bäst!!!!

  Svara
 • Som jag känner igen mig speciellt denna tiden nära fars dag. Värsta dagen på året. Tack för en viktig podd och att du delar med dig <3

  Svara
 • Jag känner så igen mig i det du beskriver. De mörka dagarna är fruktansvärda! Jag har insett att jag vill att mina nära ska veta att jag har sådana dagar ibland, så jag har nu börjat prata om det är det känns så viktigt! Tack för att du delar med dig! Och vad härligt att du kan känna glädje idag och i poddisen, det hördes i ditt skratt när Vanja berättade om sin dag 😀 Du och Vanja är underbara! Ha det bäst!

  Svara
 • Så starkt av dig att berätta! Och så viktigt budskap att få ut! En stor eloge till dig! Kram

  Svara
 • Helt fantastiskt att du delar med dig av detta även om det är svårt och såklart jobbigt att du behövt vara med om. Så viktigt ämne som tyvärr är tabubelagt. Den psykiska hälsan är grymt viktig så jag vill bara tacka dig för att ni pratade och tog upp det här, samt att ni nämde att det inte alltid går att ta sig ur det själv men att en då behöver ta hjälp. Så tack!

  Och det går även att applicera på den jäkla värld vi lever i nu – vi behöver ta hjälp av varandra och motverka detta pissiga mörker som Trump, SD och andra partier drar in över världen. Även ett tack för att du och Vanja då ofta lyfter vikten av att vara snäll mot andra och sprida glitterbollar för det är det som krävs för att bekämpa rädslan och hatet. Tack och fortsätt vara som du är för det gör mycket!

  Svara