Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:32 | november 18, 2016

TÄVLING ★ Vinn en FuelBox!

Happy Friday! Dags för en härlig tävling på bloggen och det är inge mindre än en FuelBox som ni kan vinna! Denna fantastiska låda som fördjupar våra relationer till vänner, familj, partner och inte minst oss själva!
Jag och Vanja är ju helt övertygade om att detta är årets julklapp, så sjukt bra present! Läs mer om Fuelboxs vänskapsbox här!
Nu till tävlingen. Du kan alltså vinna en valfri box och tävlingen är enkel.
Kommentera det här inlägget med vem du skulle vilja ge en boxen till om du vinner, en kompis, partner, familjen eller dig själv? 🙂 Lycka till!

88 kommentarer88 kommentarer om “TÄVLING ★ Vinn en FuelBox!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Till min sambo och flickvän sedan 4 år tillbaka; Ellinor. Tror att det kan väcka väldigt roliga och bra samtal om kvällarna, istället för att man så lätt fastnar framför någon TV-serie eller mobiltelefonen.

  Svara
 • Jag jobbar på en mindre content-byrå med tre grymma tjejer och vi håller just nu på att ta in nya brudar till vårt gäng (Perfekt med en Fuel box ju). Vi är bäst på att snacka men kan ibland behöva struktur. Jag vill alltså ge boxen till mina bästa kollegor.

  Svara
 • Jag blev så sugen på att skaffa en fuelbox när både du och Vanja tipsade om den i era bloggar men då jag studerar så var den tyvärr lite för dyr för min del. Om jag skulle vinna så hade jag gett boxen till både mig själv och till min finaste sambo då vi firar 5 år tillsammans i december 🙂 Jag vet att han skulle älska boxen och det skulle ju bli så underbart passande till årsdagen.

  Svara
 • Jag är äldst utav tre syskon. Numera har alla utom ett flugit ut ur barndomshuset där mina föräldrar nu bor med min yngsta lillebror. Det kan verka idylliskt. Förutsättningar för en fin uppväxt har varit stora. Men så har inte fallet varit. Jag kämpade med anorexi genom hela mina tonår och mina föräldrars relation tog stryk. Mina föräldrar är det bästa jag har och jag skulle vilja ge tillbaka till deras förhållande. Trots bråk, oense och vardagligt tjafs, tror jag på deras kärlek och jag vill inget hellre än att de en gång för alla ska kunna känna glädje tillsammans igen. Därför tror jag att Fuelbox skulle vara det ultimata verktyget för mina föräldrar att hitta glöden hos varandra igen.

  Kram Sara

  Svara
 • Till min fantastiska syster/bästa vän/ granne/ Linnea som inspirerar mig varje dag och alltid gör mig pepp på livet. Så lyckligt lottad att ha en syster som henne. Också tack vare henne som jag började läsa din blogg för jag tyckte ni var så fruktansvärt lika!

  Svara
 • Jag är höggravid med mitt och min sambos första barn. Jag har hört så många skräckhistorier om par som glider ifrån varandra under småbarnsåren och det skrämmer mig. Jag märker redan nu hur vi tenderar att bara prata om bebisen och jag är så rädd att vårt förhållande ska drunkna i blöj- och bebisprat när lillen kommit . Jag tror verkligen att detta hade vara en perfekt grej för att då och då dra oss ur bebisbubblan så därför skulle jag vilja ge denna till min älskade sambo <3

  Svara
 • Jag skulle ge den till min mamma och hennes sambo som båda fått stötta oss något enormt efter min pappas hastiga oväntade dödsfall. Detta har gjort att de lagt så mycket energi på oss barn att de glidit lite ifrån varandra så detta skulle de få för att finna varandra igen för vi behöver dom båda så otroligt mycket och barnbarnen med.

  Svara
 • Jag skulle ge boxen till min pojkvän, som jag precis återförenats med efter att han varit på resande fot under nästan ett år! Under denna tid var vi alltså inte ett par, utan hade bestämt oss för att gå skilda väger innan han lämnade landet. Ödet har nu fört ihop oss igen.. Det vore ett fantastiskt sätt att lära känna varandra på nytt igen.

  Svara
 • Jag vill ge partnerboxen till min syster och hennes sambo. Min syster bor för tillfället i Australien och hennes sambo bor kvar hemma hos dem i Uppsala. Jag vill ge dem partnerboxen i julklapp så att de får en riktigt härlig tid tillsammans när hon väl kommer hem igen. Min förhoppning är att de ska få samma nytändning som Vanja och Niklas!

  Svara
 • Till min sambo, och då blir den ju lite till mig med 😉 vi fick i somras vår dotter och har nu väldigt mycket tid då vi är hemma om kvällarna, till skillnad från innan då vi tränade, träffade vänner och hittade på grejer tillsammans. Så för att använda lite av den tid vi nu har hemma med en fuelbox vore det absolut bästa! <3

  Svara
 • Jag skulle ta med den och ge till min stora familj på julafton. Vi har lätt för att prata, men inte om de viktiga sakerna. Vi har alla svårt för att öppna upp oss, bär mycket inom oss, som skulle behöva komma ut. Jag tror en fuelbox skulle hjälpa oss oerhört mycket.

  Svara
 • Sån bra idé! Jag skulle faktiskt göra mig själv en tjänst (och alla i mitt umgänge) att ge denna söta present till mig själv. Skulle va utmärkt för olika umgängekretsar för att förgylla stunderna med intressanta ämnen och skratt! Så jag håller verkligen tummarna! Kram

  Svara
 • Hej! Jag skulle så gärna vilja vinna parboxen till mig och min kille! Vi har varit tillsammans i snart 5 år. Även om vi känner varandra väldigt bra så känns det ändå som att vi har så mycket kvar att lära oss om varandra. Den här boxen känns perfekt för middagskvällar och myskvällar. Det pirrar i magen när jag tänker på att få dela mysiga samtal med honom och lära känna honom (och mig själv) bättre! Att få dela tankar och känslor är det bästa jag vet. Nu för tiden blir det mest samtal om vardagen men jag tycker det är så viktigt att inte glömma bort varandra och att inte fasta i vardagen. Därför skulle jag gärna vilja vinna parboxen! 🙂

  Svara
 • Jag skulle dela denna box med mina vänner! Ända sedan ni pratade om denna box har jag velat ha en i min ägo, för alla fredagskvällar när tjejerna kommer över! 🙂

  Svara
 • Hejhej, jag vill gärna ge en Fuelbox till min man i julklapp! Det är vår första jul som nygifta, så känns som en perfekt present så här i början att satsa på att prata mycket och aldrig ta varandra för givna. Börja göra rätt direkt, liksom! Håller tummar och tår för att jag får möjligheten att se honom unwrap sin Fuelbox på julafton.
  Kram!
  Tove

  Svara
 • ÅÅhhh! Jag blev ju så sugen på att skaffa en fuelbox när jag lyssnade på poddisavsnittet där ni frågade varandra kvistiga frågor. Gick rakt in på nätsidan och skulle köpa den – men så märkte jag att det inte går att beställa till Finland! Så vinner jag tävlingen blir det en alldeles UNDERBAR julklapp till mig själv.

  Svara
 • Vilken härlig tävling Josefin!

  Jag skulle gärna vilja ge denna parbox till min mamma och hennes särbo i julklapp.
  Min mamma är min stöttepelare och ljuset i mitt liv. Hon är den viktigaste människan för mig och hjälpt mig igenom alla utmaningar i livet. Hon är värd något inspirerande och utvecklande som dessa boxar verkar vara 🙂

  Kram Hanna

  Svara
 • Hehe tävlade på Vanjas blogg och där skrev jag att jag skulle ge den till mig & min kille. MEN det finns ju en till jag vill dela vänskapsboxen med och det är min älskade älskade mamma. Min fina, fantastiska, förstående mamma! Mina föräldrar skilde sig när jag var 10, och sedan dess har jag levt ett varannan-vecka-liv tills för två år sedan när jag flyttade hemifrån. Vi har aldrig haft en så tight relation som jag hade önskat men det är ju aldrig för sent, och med hjälp av vänskapsboxen och en påse smågodis tror jag verkligen att vi hade kunnat prata om allt det där vi aldrig gjort. Det hade varit SÅ fint!

  Svara
 • Jag skulle ge den till min familj. I höstas flyttade jag långt iväg från resten av familjen för att börja plugga. Det har fått mig att uppskatta dem om möjligt ännu mer än tidigare och jag saknar dem så mycket. Det får mig ofta att tänka att ens tid tillsammans inte alltid är självklar. Vi har en fantastisk relation, men det finns fortfarande så mycket jag skulle vilja veta. Fuelbox hade varit ett ultimat sätt att lära känna dem ännu mer och ha många mysiga kvällar tillsammans med. Jag håller verkligen tummarna, lådan är en så bra idé för många relationer! Kram

  Svara
 • Åh, diggar verkligen Fuelbox samt personen bakom den! Jag skulle vilja ge den till mig själv! Jag älskar att spela spel (och Fuelbox får lite räknas som ett sällskapsspel) och som nybliven singel har jag som mål att skaffa massor med nya vänner (vilket hittills gått relativt bra) men jag vill ju kunna ställa riktigt spännande frågor och då hade Fuelbox verkligen var den perfekta hjälpen på traven 🙂

  Svara
 • Jag har inte mått så bra den senaste tiden, och det har tyvärr inte min flickvän heller. Jag skulle bli så glad om jag fick vinna Fuelboxen till oss. Jag tror det skulle vara så bra för oss själva och för våran relation att lära känna nya sidor av oss själva. Våran relation till varandra och oss själva skulle nog bli så mycket starkare av detta fantastiska verktyg.

  Svara
 • Jag skulle vilja ge den till min lillebror, som jag så gärna vill komma närmre! Vi var supertighta när vi var små men har sedan vi båda blev tonåringar och senare vuxna glidit ifrån varandra, och en kväll med Fuelbox tror jag skulle kunna ge oss ett stort steg i rätt riktning :*

  Svara
 • Jag skulle vilja vinna denna box till mig och mina vänner som älskar denna typ av underhållning – det är svårt att komma på frågor själva så denna box skulle vara toppen! Ha en superbra dag, kram!

  Svara
 • Jag skulle vilja ge denna sköna present till min älskade sambo!
  Då jag är dålig på att prata om känslor och gärna vill lära känna honom ännu mer, skulle detta vara ett väldigt bra hjälpmedel på traven:)
  Den kan ju även ge helt nya upptäcksvägar till vad man inte ens tänkt på att fråga om!! Perfekt 🙂
  Förresten, tack för en skönt bra blogg och poddar, love it!

  Svara
 • Jag vill ge den till min kärlek. Efter en höst där båda har jobbat dubbelt, slitit och glömt bort varandra en aning. I onsdags gav slitet möda och vi köpte vår första bostadsrätt ihop. Nu ser jag fram emot tid med varandra igen, i vår nya lägenhet, i djupa samtal. Jag skulle älska en Fuelbox som bränsle till det. Tack för all inspiration, alla vettiga råd och för att du är så bra. Varma kramar Josephine

  Svara
 • Hejsan!
  Jag skulle ge den till min vän Josefine. Hon är den underbaraste människan jag känner och får mig alltid att skratta och känna mig speciell. Hon är som en diamant som man hela tiden upptäcker nya hörn och kanter på. Den här boxen skulle förgylla våra framtida förfestkvällar och kunna locka fram många fler skratt och djupa samtal tror jag.

  Svara
 • Kag skulle vilja ge parboxen till min pojkvän. Vi har varit tillsammans i sex år och har en dotter på två år vilket gör att man lätt fastnar i varsin smartphone på
  Kvällarna när lillan har somnat, känner att detta skulle VARA en klockren sysselsättning på kvällarna i soffan❤️✨❤️✨❤️
  Puss!!

  Svara
 • Jag skulle vilja ge par-boxen till mina föräldrar. Det känns som att vardagen äter upp dem och att de någonstans på vägen har tappat den där gnistan. Jag vet att de är som gjorda för varandra då de tycker och tänker samma om nästan allt. Kanske hade The Fuelbox fått dem att stanna upp och komma ihåg varför de valde varandra när de var 16 år. Kanske hade den fått dem att få tillbaka gnistan och fokusera mera på varandra istället för jobb och allt som hör vardagen till.

  Jag tror nästan det.

  Svara
 • Jag skulle vilja ge min box till mig och min bästa vän. Alltså att vi har den tillsammans och använder den när vi umgås 🙂 Kram!

  Svara
 • Till mig själv och min sambo Erik. Efter att ha bott tillsammans nu efter ett år av distansförhållande, behöver vi nya samtalsämnen och inspiration. Nu känns det som om vi vet allt om varandra, hade varit kul att ta reda på vad vi inte vet.

  Svara
 • Till min fina pojkvän!
  En riktigt härlig och spännande grej, aldrig försent att upptäcka nya sidor hos sin partner, drömmar och funderingar kring livet efter några år tillsammans. Så spänd på att testa detta helt klart!!

  Svara
 • Om jag hade vunnit den här boxen hade jag gett den till min bästa kompis Louise som också är min sambo. Vi bor ihop, men hinner knappt ses då vi nästan aldrig är hemma samtidigt. Hade varit perfekt att få sätta oss ner och verkligen prata och umgås så som två bästisar kan göra, utan massa vardagstjaffs om hur våra kalendrar ser ut! Det är knasigt hur man kan ha flyttat ihop och istället blivit som ett gift par som inte sätter av tillräckligt tid för varandra. Mer kvalitétstid helt enkelt!

  Svara
 • Åh, om jag hade fått vinna hade jag jättegärna tagit emot partnerboxen till min sambo och mig. Skulle vara den perfekta julklappen och boxen skulle hjälpa till att roa oss i vintermörkret!???
  Trevlig helg!??

  Svara
 • Hej fina Jossan! Jag skulle vilja ge en fullbox för vänner till migsjälv i julklapp som klapp på axeln för allt pluggande och kämpande med tentor och arbeten, som jag då kan dela med mina vänner. Jag är 23 år och började plugga till sjuksköterska på en annan ort (Uppsala) för snart ett år sedan. Jag har en del vänner här i Uppsala sedan tidigare och också träffat flera nya vänner. När man lever studentlivet så blir det massor men häng och tillställningar med vänner från olika håll, i olika gäng och olika konstellationer med både nära och också lite mer avlägset bekanta. En fuelbox för vänner vore ju det ULTIMATA för mig och mina vänner under alla kvällar och tillställningar som kan knopar ihop här i Uppsala. Det skulle passa så bra till allt från när man sitter i soffan och bara myser eller när man äter middag och dricker vin för att senare ha en utekväll. Det vore så drömmigt att vinna en fuelbox då man som student inte bara kan köpa allt man vill hur som helst. Jag har sedan ni berättade om det i podden varit sååå sugen på att köpa mig en då det är en sån sjukt bra och rolig idé!! ?

  Svara
 • min vän michaela behöver så mycket pepp just nu, då hon precis genomgått ett break-up fyllt av besvikelser. jag vill så gärna göra något mer för henne, det känns ibland som om inte kramarna räcker till. tänker att fuelbox är det ultimata sättet för oss att hänga och komma på andra tankar om livet! tankar som handlar om oss själva och vad VI vill med våra liv! dessutom, är hon så omtänksam och skriver så fort hon känner när något är fel, då jag återkommande hamnar i djupa dippar. hon finns liksom alltid där och det är så fint!

  Svara
 • Jag skulle nog faktiskt behålla den själv om jag vann. Perfekt att ta med till tjejkvällen, eller hem till familjen osv då det lätt blir alldeles för många blickar nere i mobilerna. Det skulle vara riktigt kul att prova denna ???

  Svara
 • Jag skulle vilja ge en box till mina föräldrar. De har varit gifta i 16 år och är världens bästa föräldrar. Jag skulle vilja ge dem världen i julklapp men som student har man inte så stor budget till sånt. Jag skulle vilja köpa en box till dem men jag har inte riktigt råd ännu eftersom det är dyrt att plugga utomlands. Om jag fick vinna en box och ge till dem hade jag blivit så glad! Jag vet att detta redskap kan göra deras relation ännu bättre och härligare. Nu håller jag tummar och tår för att jag ska vinna!! Tack! <3

  Svara
 • Om jag skulle vinna tävlingen skulle jag ge den till min bästa vän. Anledningen till det är för att jag och min bästa vän glidit ifrån varandra rejält den senaste tiden, tråkigt nog. Jag känner att vi skulle behöva jobba på att komma varandra lika nära som vi var innan vi gled ifrån varandra och då skulle Fuelbox hjälpa till på ett roligt och toppenbra sätt tror jag!

  Svara
 • Jag skulle gärna vilja ge Fuelboxen till min pappa. Jag har en så fin relation till båda mina föräldrar men känner ibland att vi inte känner vandra på djupet. Det blir sällan tid för samtal om livets stora frågor när samtal om logistik och uppdatering av vad som hänt sedan sist bockats av. Jag vill sitta med min pappa i soffan, dricka kaffe och lära känna varandra som två vuxna. Min pappa är klok och erfaren och jag har så mycket att lära av honom. Till det vore Fuelbox perfekt!
  Så bra samarbete! Och tack för inspirerande bloggar, poddar, stilar och personligheter Josefin och Vanja!

  Svara
 • >Jag skulle ge boxen till mamma och pappa i julklapp

  Svara
 • Men åh Jossan!
  Jag skulle ge den till en så oerhört fin nära vän till mig som inte har det så lätt just nu. Kan inte gå in på alla detaljer men trots allt så är Hon är den som alltid finns där och sprider glädje, fast hon inte själv känner sig stark. Jag skulle så gärna vilja ge henne boxen för att muntra upp henne och få henne på andra tankar och få henne skratta högt. Vi har känt varandra sen dagis och jag tror nog att vi kan varandra utan och innan men med en fuel box tror jag att vi hittar ännu närmare.

  Tokdiggar verkligen dig (och vanja) otroligt, det känns som jag är eran tredje musketör och jag skrattar och gråter tillsammans med er (tro mig). Vill skrika att jag älskar er men det känns lite väl creepy men det ni gör är verkligen magi. Och att du öppnade upp dig i förra poddisen räddade nog hela sveriges tjejer, så fint och modigt att du som fantastisk offentlig person visar att du också är människa gör att man älskar dig ännu mer. STOR KRAM!

  Svara
 • Jag hade velat ge den till min sambo. Han är väldigt tystlåten, och uppväxt i en familj där man inte pratar om privatliv, alls. (att hålla privatlivet hemligt mellan familjemedlemmar hela sitt liv känns otroligt tråkigt och framförallt svårt???). Sen vi träffades fyra år tillbaks har han blivit mer öppen, men har fortfarande svårt att fråga saker, eller svara på frågor. Tror det här skulle vara en så otroligt bra övning för honom inför allt i livet! Och ett underbart trevligt sätt för mig att komma honom närmare.

  Svara
 • Jag skulle vilja ge fuelboxen till mig och min partner. Vi jobbar väldigt olika tider (jag ofta helger och han inte…) så när vi väl ses vore det mysigt att ha lite kvalitetstid tillsammans och bara samtala om livet istället för att vi sitter i soffan och slötittar tv och knappt pratar… Tror det skulle göra gott för vår relation!

  Svara
 • Kul! Skulle jag vinna skulle det bli en julklapp till mamma och pappa. De träffades för 25 år sedan och har gått igenom mycket tillsammans. Jag har nyss flyttat hemifrån och när jag väl kommer "hem" igen tycker jag det är ganska "gräligt" mellan dom. Dom tjafsar om småsaker och pratar vad jag vet aldrig ut. Lite orolig för dom. Lite bränsle till samtal skulle nog vara det perfekta <3

  Svara
 • Åh älskar när man bara sitter och prata om allt och ingenting! Så härligt! ?När ni snackade om dessa boxar på podden blev jag sååå sugen på köpa!!! Speciellt parboxen! Jag och min sambo fira 6år ihop imorgon och lite extra fuel i förhållandet hade inte skadat ?? dock är ekonomin som student så knaper speciellt nu efter att jag var tvungen att köpa student litteratur för några hundra ? Så hoppas verkligen på vinna parboxen till oss!!! Hade varit en så fin julklapp till oss ❤️❤️

  Svara
 • Jag skulle vilja ge boxen till mig själv och min partner. Efter snart 5 år tillsammans kan vi behöva någonting som hjälper oss ifrån "det gamla vanliga" snacket och samtalsämnena!

  Svara
 • Hej Josefin! kJag skulle vilja ge bort en Fuelbox till min kollega och kära vän Andrea. Hon har ganska nyligen flyttat hit till Stockholm från Malmö och känner att hon inte har så mycket vänner. Med hjälp av Fuelbox så hoppas jag att hon kan lära känna fler personer och trivas bättre här.

  Trevlig helg!

  Svara
 • Jag tror att fuelboxen kan väcka nya intressanta samtal mellan mig och min sambo och även mera sex ( eller hur, Vanja?). Vi har varit tillsammans i 5 år och ibland behöver man inspiration för att utöka sin repertoar!

  Svara
 • Jag skulle ge denna boxen till min bästa vän Louise. Vi har varit vänner i snart 10 år och vi både har upplevt det bästa och dåliga i livet, men det bästa är att jag vet att vi har varandras stöd och uppmärksamhet. Trots att vi bor i olika städer så dör aldrig vår vänskap utan den blir bara bättre för varje år som kommer.

  Svara
 • Jag skulle ge den till min fina sambo. 🙂

  Svara
 • Hej! Jag har redan köpt en till mig och min man. Så skulle jag vinna skulle jag ge den till våra vänner som har det lite tufft just nu. De har varit tillsammans länge och försöker hitta kärleken igen.

  Svara
 • Jag har kommit fram till att detta är en helt underbar julklapp, så det kommer bli svårt att välja vem som ska få den! Min pojkvän? Min bästa vän? Mina föräldrar? Alla skulle behöva en sån här Box!

  Svara
 • Jag skulle ge Fuelbox:en till mig och min sambo som en gemensam julklapp. Efter 4,5 år tillsammans skulle det vara härligt med lite ny energi till relationen då jag många gånger upplever att den blir lite slentrian och tagen för givet, även fast vi absolut har det bra tillsammans. Jag är övertygad om att Fuelbox skulle bidra med många härliga diskussioner som skulle få oss mer tighta som par och även tacksamma över att vi valde varandra. Återupptäcka varandra helt enkelt! Jag skulle bli fantastiskt glad om jag blev den lycklige vinnaren av den!

  Svara
 • Skulle så gärna vilja ge den till min fästman och sambo på vår 4-årsdag i december. Hade blivit en så bra dag med denna present!:)

  Svara
 • Jag skulle ge vänskapsboxen till min syster och mig för att lära känna varandra på nytt efter tre år på skilda vägar med psykisk ohälsa, sjukdom, plugg och resor.

  Svara
 • sedan Vanja skrev på bloggen angående FuelBox så har jag velat köpa en till min pojkvän. Jag älskar hur öppna och ärliga vi är med varandra, men är ärligt talat lite rädd för att vi inte alltid ska ha det så. FuelBox vore ett bra knep för att försäkra mig om att vi inte tappar bort oss och våran underbara kommunikation under årens lopp.
  Då jag just sagt upp mig från mitt jobb pga. min kroniska sjukdom och nu står utan inkomst så vore det så fint att vinna denna att ge till Robin i julklapp ???

  Svara
 • Jag skulle vilja ge Fuelboxen till mitt och min mans äktenskap. Efter 13 år ihop som sambos och föräldrar gifte vi oss i somras, av kärlek givetsvis. Med tuff vardag som omfattar både varsitt heltidsarbete, heltidsstudier därtill för min del, samt två fantastiska energiknippen till barn så kan man behövs lite bränsle för att hålla förhållandet glödande. Därav man önskan!

  Jag skulle gärna vilja ge Fuelboxen till våra bästa vänner också, som gifter sig nästa sommar efter 16 år ihop och tre härliga barn. Länge leve interaktion i förhållanden – något som samtal lägger grunden för och som jag är övertygad om leder till kärlek i olika former!

  Svara
 • Jag skulle ge boxen till min bästa kompis. Även fast vi känt varandra i 9 år så kan det ibland vara svårt att tala om mera känslosamma saker med henne. Jag tror boxen skulle vara perfekt till henne 🙂

  Svara
 • HEj Josefin:)

  Jag skulle vilja ge denna till min storasyster och hennes man! Dom har två småbarn som är världens underbaraste!! Harry är 3 år och lilla Sverre på 6 månader. Dom är världens underbaraste föräldrar, och hon är den bäst storasystern en lillasyster kan önska sig. Visst vi har bråkat och slagit sönder varandra när vi var små (syskonkärlek) men nu är vi bästa vänner och hon betyder allt för mig<3. Så om jag vinner så vill jag ge henne denna fina box, så hon och hennes man kan sitta på kvällarna när barnen sover och mysa för det behöver dom <3

  Svara
 • Jag och en av mina allra bästa vänner diskuterade förra helgen hur roligt det skulle vara att ha detta spel! Så jag skulle ge det till oss tillsammans. Vi har aldrig haft problem med att prata på, men det vore ju kul om en får idéer till samtalsämnen som vi kanske normalt inte skulle dra upp.

  Svara
 • Hej! Jag skulle såå vilja ha en Fuelbox för att förbättra mina vänskapsrelationer! Vi har, precis som troligtvis de flesta, väldigt skilda liv och har alltid så bråttom att djupa och roliga diskussioner blir inte av. Det är för det mesta endast ytliga konversationer och det gör mig så ledsen 🙁 MEN! Först och främst skulle jag vilja ha en FuelBox antingen till mig själv eller gemensam till familjen för att kunna tala och diskutera med familjen och speciellt min morfar om alla möjliga diskussionsämnen som oftast läggs åt sidan i matbordet för att någon tror att en annan blir kanske offended etc. Min morfar var en stolt sjökapten i sina bästa dar och har rest runtom i världen men han har inte alltid velat berätta om sina resor. Jag har massor jag vill veta och lära mig av honom och om honom före det är försent, ännu orkar han och kommer ihåg. Ståtliga 80 år är han, min morfar <3 Dessutom skulle han kunna berätta massor om mormors barndom som inte mer är i sånt skick att hon själv kan berätta nåt 🙁 FuelBox är en så rolig uppfinning som säkert förbättrar många relationer!

  Svara
 • Hej! Jag hade tyckt att det vore helt fantastiskt att vinna en Fuelbox till det årliga julfirandet jag har med mina kompisar. Vi köper alltid julklappar, hänger och spelar spel och det vore så himla roligt att ha ett spel där man verkligen kommer närmare och går in på djupet med sina vänner. Nu när vi alla börjat gymnasiet så är det svårt att hitta tid för varandra så jag tror Fuelbox verkligen skulle kunna hjälpa oss att bli mer sammansvetsade igen. Puss och kram!!

  Svara
 • Enkelt. Skulle ge boxen till min blivande pojkvän.

  Svara
 • Jag heter Alice och är 17 år! Jag skulle vilja ge parboxen till min mamma och pappa i julklapp. Som du och Vanja sa i er poddis så kan jag tänka mig att det är svårt att prata om om allt när man bara får så lite tid för varann i vardagen! Jag tror verkligen att denna box kan göra nytta hos mina föräldrar och för min familj! <3

  Svara
 • Jag skulle vilja ge den till min pojkvän i julklapp. I snart 1,5 år har vi haft ett distansförhållande på 60 mil och det går snart mot sitt slut. I februari flyttar vi båda hemifrån för första gången och flyttar ihop, i hans stad. Det känns pirrigt, fantastiskt, spännande och så galet läskigt- på en och samma gång. Frågorna är många: hur blir det när vi plötsligt spenderar ALL tid tillsammans? Tar samtalsämnena slut? FUELBOX vore en perfekt klapp! Att en grå tisdag sätta sig tillsammans i soffan och bara få prata, prata & prata. Det absolut bästa man kan göra med den man är kär i.

  KRAM PÅ DIG!

  Svara
 • Ja pax! Jag vill jättegärna ha en fuelbox att dela med mina fina vänner här uppe i Umeå.
  Tack för en härlig blogg hörru, hare gott!

  Svara
 • Ja pax! Jag vill jättegärna ha en fuelbox att dela med mina fina vänner här uppe i Umeå.
  Tack för en härlig blogg hörru, hare gott!

  Svara
 • Jag skulle vilja ge "partner fuelboxen" till min make, ja och mig själv. Vore fantastiskt kul med nya frågeställningar efter 16 år, två barn och ett husbygge.

  Svara
 • Jag skulle vilja vinna en box till mig själv så att jag kan spela det med alla mina kompisar, familjen och min fina partner! 🙂

  Svara
 • Jag skulle ge den till mig själv och min partner. Vi bor långt från vår familj och därmed alla våra barnvakter, skulle vara fint att kunna ,,dejta” med fuelboxen hemma på kvällarna..

  Svara
 • Åååå jag skulle älska en fuelbox
  Att dela om kvällarna med min fox
  Vi kunde dricka vin och ost som back in days
  Lägga undan mobilen och titta djupt i sin älsklings fejs
  Vi skulle filosofera och diskutera med en fuelbox och sen älska passionerat jag och min fox. Kanske dags att öppna den stängda dörr och upptäcka sidor vi aldrig sett förr. Våga prata om livet som vi gjorde då, när vi var nykära, hungriga och upp i det blå.
  Jag skulle älska en fuelbox, att dela om kvällarna med min fox.

  Svara
 • Jag skulle ge den till min familj som jag tycker att jag träffar för sällan nu sen jag flyttade till en annan stad. Jag saknar dom mycket och skulle tycka det var så roligt att ha en kul Fuelbox att överraska dom med när jag kommer hem till jul. Trevlig tävling!

  Svara
 • Jag skulle vilja ge boxen till min bästa vän Elin. Vi har varit kompisar sedan barnsben och tror oss nog veta rätt mycket om varandra. Jag har nyligen flyttat till Paris för att studera och jag tror att detta skulle vara den perfekta grejen för oss att göra under våra skypesamtal. Håller tummarna!

  Svara
 • Min kompis Julia skulle få boxen om jag vann 🙂

  Svara
 • Spännande! Jag skulle ge bort det till min lillasyster som älskar att ställa såna frågor haha! Tror hon skulle tycka det var en grym julklapp!

  Tack för en grym blogg fina Josefin!

  Svara
 • Jag skulle ha det hemma och dra fram det lite närsomhelst! Tillsammans med tjejgänget en vinkväll, på en middag med mamma och syster eller så får det åka med till landet på släktmys! Tycker att det är en fantastiskt härlig idé med fuelbox och jag skulle använda den ofta med glädje! 🙂

  Svara
 • Jag skulle behålla det själv och använda det tillsammans med mina elever. Vi har ofta olika djupa diskussioner och de här frågorna skulle vara perfekt.

  Svara
 • Hej!
  Jag hade behållt boxen själv! Men! Bara för att alla som jag känner skulle få ta del av den. Jag skulle bjuda hem tjejkompisarna och götta mig i diskussioner om högt och lågt om livet. Jag och pojkvännen sen 2 1/2 år tillbaka skulle sudda ut det vardagsgråa och använda den vid middagarna som ett substitut för det jag hatar allra mest vid middagsbordet; mobiltelefoner. Att få prata om allt mellan himmel och jord, så som man gjorde i början när man visste och ville veta ALLT om varandra!
  Kram <3

  Svara
 • Jag skulle behållit den själv! Perfekt att ha på tjejmiddagar! Ska skriva uppsats nu hela december i historia, och när jag är klar ska jag och mina klasskamrater hos mig äta middag, denna skulle vara perfekt att dra upp så!

  Svara
 • Jag har en person som sätter pricken över i:et
  som berikar och verkligen förgyller livet!
  Vi, jag och M, träffades för drygt 14 år sen,
  min kärlek, livspartner och bästa vän!
  Stora delar av vår tid ägnas åt vardagsbestyr,
  diverse fotbollscuper, kalas och lekäventyr!
  Fuelbox skulle hjälpa oss att ta nästa kliv,
  fördjupa relationen och hålla kärleken vid liv!
  Så, jag skulle ge denna till min härliga man,
  så vi kan fortsätta lära känna varann!

  Svara
 • Min bästa kompis. Vi har varit igenom mycket ihop, men man kan alltid lära känna varandra bättre 🙂

  Svara
 • Efter snart 12 år tillsammans borde vi veta allt om varandra! Eller?
  Därför vill jag ge denna FuelBox till min sambo och bästa vän som funnits i mitt liv sedan jag var 14 år!
  Vi ska dessutom bygga vårt egna hus som vi ritat själva till våren. Finns många skräckexempel på par som inte fixat pressen med allt vad det innebär!
  Jag vet att vi är starka tillsammans! Och denna vinst kan göra oss starkare!

  Svara
 • Hej Josefin!
  Jag är som du och Vanja helt övertygad om att detta är något heeelt magiskt.
  Jag skulle helt enkelt vilja ge en partnerbox till mig själv och min sambo. Jag vet att vi är ett grymt team: vi stöttar varandra i stort och smått och han har hjälpt mig drömma stort nu när jag har slutat plugga och precis börjat jobba. Nu till trixet – han känner inte alls att jag förstår honom på samma sätt och vi pratar förbi varandra.
  Vi har testat några av frågorna och känner redan hur det funkar bättre! Heja mer och öppen kommunikation, jag vill helt enkelt ha mer ??

  Svara
 • Hej! Jag skulle så gärna vilja ge boxen till min sambo och därmed mig själv. Det känns som om den skulle kunna hjälpa oss i vårt förhållande. Efter sju år har det på senare tid känts som om vi nått till en ändpunkt, samtidigt vill ingen av oss riktigt ge upp än.

  Svara
 • Jag bor i studentkorridor tillsammans med 10 andra härliga människor och det är just dem jag skulle vilja ge denna present till! Boxen skulle vara perfekt för oss att lära känna varandra bättre och kvällens givna höjdpunkt när vi har middagar, fester eller andra vänner på besök! Är så sugen på att testa den 😀

  Svara
 • Skulle vilja ha denna tillsammans med min sambo, för att hålla gnistan igång, lätt att vardagslunket tar över! Det var ändå våra första samtal som gjorde att jag fastnade för honom, samma värderingar är såå viktigt, och att sitta och prata utifrån detta hade varit otroligt härligt! 🙂

  Svara
 • Lyssnar flitigt på din och Vanjas poddis, i avsnittet där ni berättar om FuelBox så gav ni exemplet där man kunde lägga ett kort under varje kompis talrik vid en middag. Jag fyller 20 år nu i December och hade tänkt fira det med en stor middag för alla vänner! Det hade varit så roligt att utmana kompisarna genom att tänka lite längre/djupare på samtalsämnen vi annars inte pratar om så mycket! Både du och Vanja är sååå härliga, kram!

  Svara
 • Jag skulle vilja ge en parbox till mig och min pojkvän/bästis/sambo/blivande make för att vi just nu gör ett grymt jobb för att bolla högskola med att ha en liten bebis utan förskoleplats och att vi bor i vår lilla 1,5a med öppen planlösning och bara en liten dörr till toaletten. Att vi inte bara river huvudet av varandra eller får spel är ett under, och vi kämpar hårt för att någonsin få en sekund över till att prata om oss. Och då, när det äntligen blir, så skulle det vara fantastiskt att få avjnuta en kopp te tillsammans och ha ett gäng kort som leder konversationen till något nytt och spännande. Vill verkligen unna oss en sådan, men har inte riktigt råd. Håller tummarna att det inte är för sent!! Ha det fint, tack hej!

  Svara