Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:38 | november 25, 2016

Happy News ★ Jag har designat egna glasögon

Foto: Alma 
Alltså HAPPY FRIDAY!! Jag är så peppad på att berätta om detta samarbete för er! Jag har alltså gjort ett par egna bågar tillsammans med mitt favoritglasögonmärke Nividas. De här rosa som jag har på mig, hur fina? Jag älskar färgen och är så himla nöjd. Jag älskar dem! I dag plåtade vi alla kampanjbilder som jag så snart jag kan ska visa upp för er 🙂 Men nu får ni se massa backstagebilder 🙂
Började dagen med att åka till studion där bästa Sarah väntade för att sminka mig. Så kul att äntligen bli sminkad av denna sminkdrottning! 
Skulle gärna vilja ha den här basen varje dag… Känner mig så snygg! 😀
Glajjorna som även finns i solisar! De kommer ut i butik om några veckor, såklart håller jag er uppdaterade OCH så kommer jag bjuda in er till ett butiksevent för att fira. Kul va? Så peppad på att hänga med er!
Jag kände att jag ville köra all in på rosa så vi bestämde oss för en rosa backdrop, så fint!
Jag är verkligen så nöjd med dagens plåtning och de ska bli så kul att visa bilderna för er!
Älskar verkligen dessa brillor, så himla fina!! Och jag är såg glad över att jag gjort dem med Nividas som tycker precis som jag, att man borde ha en glasögongarderob med flera styles att välja mellan. Och därfär kostar deras bågar runt 1500 kr ink glas. Så himla bra!!
Bästa Mira var med hela dagen och vi passade såklart på att fota loss! Puss på dig gullis!
Sånt jäkla bra girl gang på plåtningen, bara massa grymma brudar. I love!!!! Tack bästa ni <3
Så himla glad för detta samarbete, en riktig dröm att få göra sina egna glasögon. Dream big!! Hoppas ni också tycker de är fina?! Och att ni vill komma och mingla med mig när de släpps i butik, jag berättar mer om eventet snart! Ha en fantastisk fredag nu bästa ni, puss och kram! 

18 kommentarer18 kommentarer om “Happy News ★ Jag har designat egna glasögon”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så himla fina!

  Svara
 • Så fina! Bra jobbat!!

  Svara
 • Men gud vad kul! Och vad snygga de är?! Riktiga Josefine-glajor. Grymt coola<3 <3

  Svara
 • Wow sååå snygga!!! <3

  Svara
 • Åh vad snygga jeans du har på bilderna!! vad är det för modell? 😀

  Svara
 • Levis, vintage, vet inte riktigt modellen heter.. Kram

  Svara
 • MEN SÅ SNYGGA!! ?? Måste ha! Grym du är ⭐️

  Svara
 • Åhh, grattis!!

  Svara
 • Åh så fina! Har tänkt skriva detta länge, men du måste vara en av de vackraste personer som finns 🙂

  Svara
 • meeen oj tack :)))))) Kram!!

  Svara
 • Vad snygga!

  Svara
 • Åh vilka härliga bilder! Vart är den vita blusen ifrån?? 😀

  Svara
 • Åh vad roligt! Riktigt snygga blev dem ju också!!

  Svara
 • Hej! Nice! Köpte mina bågar på Nividas då jag blev så inspirerad av din blogg. Nu undrar jag, vilken modell är det? Är det en helt ny modell (inte Paris, Vienna etc?) eller "bara" en ny färg av en befintlig båge?

  Svara
 • SÅ fina! Grattis!! 🙂

  Svara
 • Superläckra ju!

  Svara
 • Herregud så fine – både brillene og du! 🙂

  Svara