New in ★ Söndagslook!

Hej fina ni, hoppas ni har haft en bra helg. I dag har jag myst runt, varit på julmarknad, haft adventsfika och shoppat i Mall of Scandinavia. Jag hade på mig den här tröjan jag köpte på h&m i veckan, så mysig och älskar att det är vid ärm.  
Glider runt i mina nya tofflor från Henry Kole här hemma, så fina!
Da har fluff i sig, älskar dom!!
Nu ska jag fixa lite mer i mina garderober och sen ska jag visa er hur det blivit 🙂 Ha en mysig kväll. Ses snart! Puss!
 
 

Kommentarer

  1. Emilia

    Hej Josefin! När du och vanja spelar in podcast på skype, hur gör ni då? använder ni något annat program i samband med skype? jag vill göra en skypeintervju men vet inte hur man gör:)

×

Josefin Dahlberg

Hej sunshine!

Glittra till din mejlinkorg – Signa upp dig på mitt nyhetsbrev!