Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:28 | november 28, 2016

Min nya succéblus? ❥

I helgen shoppade jag loss på stan och köpte den här blusen som funnits på H&M ett tag. Tidigare har jag tyckt den varit fin men inte tänkt att den passar mig men fick ett infall och köpte den i helgen och jag älskar den!
Jacka & pälskrage Zara Blus & väska H&M Jeans & other stories Boots Ecco
Jag älskar ju pälskragar (i fuskpäls) just nu och har dem över allt. Och det funkar även över min nya blus!
Toppade min look med en liten gullig partyväska också som jag fyndade på H&M i helgen. Så fin! (Vardagsglädje!)
När jag tog på mig blusen i morse kände jag att den kanske till och med är en ny succéblus, alltså en sån blus som funkar i alla lägen och som man tar på sig när man behöver lite extra boost. Tror faktiskt att den är det!
Älskar volangerna! 
Värnade även vardagsglädjen med nya, lila strumpor jag köpte på & other stories i går. Vikitgt att visa upp 🙂
Riktigt bra mood i dag, älskar att känna mig så här peppad och glad som jag var i dag!! Heja!!
Så vad lär vi oss av detta? Jo, att man ska våga testa plagg man tycker är fina men som man tror ”inte passar ens stil” för de kanske sitter som en smäck ändå! Puss J

8 kommentarer8 kommentarer om “Min nya succéblus? ❥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så himla fin! Har också funderat på den ett tag och tror nog att jag ska slå till efter jag såg dig i den!

  Svara
 • Den var himla speciell, så himla fin på dig. Jag är inte lika säker på att jag skulle kunna rocka den tyvärr. <3

  Svara
 • Jag provade samma blus fast i vit för nån månad sen och tänkte precis samma som du..! Får väl ta och kika in den igen ? Du passar jättebra i den!!

  Svara
 • Så fin!!!

  Svara
 • Alltså ja ja ja!! LÖÖV it! Väldigt Tuvig och nu även JOSSIG! Så himla tjusigt! Och väskan din, hur jäkla fin är inte den?? Vill ha båda!

  Svara
 • HEJ! Alltså jag döööör för dessa jeans!! Bor dock i stad utan stories och sjukt osäker på storlek då väldigt få fanns kvar.. vad har du för storlek och om du inte vill skriva det for some reason 🙂 -var de stora, små, normala i strl enligt dig? Också, har aldrig kommenterat förr men du ÄR min största stilinso, alltså så!

  Svara
 • Jag har stl 27 som jag har i de flesta och de sitter som en smäck ;D Så snygga!!

  Svara