Min nya succéblus? ❥

I helgen shoppade jag loss på stan och köpte den här blusen som funnits på H&M ett tag. Tidigare har jag tyckt den varit fin men inte tänkt att den passar mig men fick ett infall och köpte den i helgen och jag älskar den!
Jacka & pälskrage Zara Blus & väska H&M Jeans & other stories Boots Ecco
Jag älskar ju pälskragar (i fuskpäls) just nu och har dem över allt. Och det funkar även över min nya blus!
Toppade min look med en liten gullig partyväska också som jag fyndade på H&M i helgen. Så fin! (Vardagsglädje!)
När jag tog på mig blusen i morse kände jag att den kanske till och med är en ny succéblus, alltså en sån blus som funkar i alla lägen och som man tar på sig när man behöver lite extra boost. Tror faktiskt att den är det!
Älskar volangerna! 
Värnade även vardagsglädjen med nya, lila strumpor jag köpte på & other stories i går. Vikitgt att visa upp 🙂
Riktigt bra mood i dag, älskar att känna mig så här peppad och glad som jag var i dag!! Heja!!
Så vad lär vi oss av detta? Jo, att man ska våga testa plagg man tycker är fina men som man tror ”inte passar ens stil” för de kanske sitter som en smäck ändå! Puss J

Kommentarer

  1. Sofia

    HEJ! Alltså jag döööör för dessa jeans!! Bor dock i stad utan stories och sjukt osäker på storlek då väldigt få fanns kvar.. vad har du för storlek och om du inte vill skriva det for some reason 🙂 -var de stora, små, normala i strl enligt dig? Också, har aldrig kommenterat förr men du ÄR min största stilinso, alltså så!

×

Josefin Dahlberg

Hej sunshine!

Glittra till din mejlinkorg – Signa upp dig på mitt nyhetsbrev!