#TBT ★ Min stil med långt hår

Glad torsdag! Jag var inte och kollade runt på Pinterest igår och hittade en bild på mig i långt hår och började direkt leta efter fler. Sparade ner dem allihop och delar med mig i en klassisk #TBT till er. Lite blandat kvallé på bilderna då jag norpat dem från Pinterest men men nu får ni ett gäng bilder med Jossan i långt hår!
 
 
 Känner ni igen mig?!?! Tycker ni att min stil har förändrats mycket sen jag kapad av mig håret? 

12 reaktioner på ”#TBT ★ Min stil med långt hår”

  1. Älskar när du har den avslappnade rockchica looken, det var den som fick mina att börja följa dig redan på den tiden du bloggade på just chic ? Går fortfarande in med jämna mellanrum för att inspireras haha.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *