Happy Monday ★ Todays outfit!

Woho, glad måndag på er bästa ni! Och TACK för alla fina och peppande kommentarer om happitude. Det gör mig så glad! Såklart har jag på mig en happitudetröja i dag där jag skrivit “Happy Monday” 😀 Fin va?? Den gör ju denna måndag lite härligare lixom!!
Om du missade mitt blogginlägg i går och undrar vad detta är, scrolla ner lite på min blogg så får du veta! 🙂 
Jag är så glad, peppad och tacksam i dag. Det är så galet kul att lanseringsveckan är här och jag är lixom lite pirrig i hela kroppen! Följ oss på Instagram 😀 @happitude.se
Till min happitudetröja har jag på mig min nya kappa från Zara som jag klickade hem förra veckan och brallorna från Provrummet.se som jag blev inspirerad av Vanja. Så snygga!! Och mina snakeboots från Ecco!
Och så toppade jag outfiten med den här fina väskan från Rebecca Minkoff. Så fint att mixa rosa och rött tycker jag!
Alltså heja den här veckan, jag känner att den kommer bli så jäkla bra. Håller ni med?? Puss J
 
 
 

5 reaktioner på ”Happy Monday ★ Todays outfit!”

  1. Så fin!! Både du och Vanja ser verkligen smashing ut i de där byxorna!

    Har en fråga angående kappan (som jag spanat på sedan i höstas); är kragen av äkta päls? Har nämligen inte vågat klicka hem kappan eftersom det inte framgår av produktinfon (och många av deras andra pälsliknande produkter benämns som fuskpäls men inte denna?) :/

  2. Tack så mycket för svar! <3 Var rädd för att det skulle vara äkta då jag läst att det är vanligt även bland produkter som benämns vara "fusk" (och denna stod ju bara som "päls") så blev osäker.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *