Dagens outfit ★

Fuskpälskrage & Tröja Zara Kjol H&M Skinnbyxor Dante Boots Ecco
Hej på er fina ni, i dag har jag varit helt slut. Det får ni höra mer om i morgondagens poddis som vi spelade in på drömis i dag. Efter massa jobb så måste jag vila så nu ska jag stänga ner jobbdatorn och ta “helg” ikväll. Skönt!
Men i dag när jag gick till drömkontoret kände jag för att klä mig lite fint, senaste veckorna känns det som att jag bara dragit på mig jeans och en tröja för jag har haft så lite tid… Så i dag piffade jag till det lite 🙂 
Nu ska jag ha en riktig myskväll. Hoppas ni också får det. Puss J!

7 reaktioner på ”Dagens outfit ★”

  1. Vad fin du är! Som alltid!! Det fins ingen som inspirerar mig så mycket dom du, Josefin<3
    Jag förstår verkligen att du känner dig trött och slut! Hoppas du kan koppla av och koppla ur lite.

    1000 varma kramar bara till dig <3 <3 <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *