I dag mår jag bra ❥

Ni som läste bloggen i måndags eller som lyssnade på poddisen som kom ut idag vet ju att jag känt mig utmattad senaste dagarna. Jag har varit helt slut med andra ord. Jag har haft ont i kroppen och börjat gråta för ingenting. Jag har jobbat för mycket helt enkelt. Det har varit galet mycket senaste tiden, roliga projekt men mycket stress och press. Så igår kväll avbokade jag mina planer och hade en jobbfri kväll hemma. Jag läste tidningar (!), gjorde en mood board hemma och kollade på tv. Riktigt skönt. Jag gick upp tidigt i dag och tränade tillsammans med Cissi och resten av dagen har varit riktigt bra. Jag känner mig pigg och glad. Men jag blir lite rädd för att mitt humör och mående kan variera så från dag till dag. Jag ska prata mer och skriva mer om mina tankar kring det. 
Att vila är galet viktigt men det är också viktigt att ta sig upp dagen efter man mått dåligt. Så man inte isolerar sig och lever kvar i känslan. Jag tränade, jobbade, tog på mig en ljus fin outift och gick ut och åt lunch med en kompis.
Vikitgt att göra sånt man mår bra av när man känner sig eller känt sig lite nere!
Min kompis Madde hade med sig sin hund Hugo och det blev jag ju extra glad över!!
Gulli!!
Och hur härligt att vara så här ljust klädd?! Älskar det! Fuskpälskrage från Zara, kappa från River Island, jeans från MIH och boots från Ecco!
Men nu ska jag sticka iväg på mitt event tillsammans med Nividas och mina rosa glasögon. Hurra!! Hoppas vi ses där! Puss och tack för att ni finns <3

5 reaktioner på ”I dag mår jag bra ❥”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *