Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:47 | januari 24, 2017

”Jag vågade tro att jag kan” ★

Jag hittade den här gamla bilden som är från en intervju jag gjorde med jag tror Devote för nästan fyra år sen. Jag hade nyligen tagit examen från Journalistik och Multimedia, hyrde en kontorsplats på Odengatan, frilansade för Chic, två inredningstidningar och gjorde ett projekt för Gymnasieguiden. Jag drog inte in speciellt mycket pengar men jag hade en stark tro på att det bara skulle gå bättre och bättre. Och tydligen visste jag redan då hur viktigt det var att våga ta för sig och visa vad man kan. 
Gullig ju, helt ny i branschen, jobbade dag och natt på det där kontoret och vill bara ta mig in och klättra i branschen. Och det gick ju! I dag är jag frilans igen efter att ha varit anställd i några år. Jag är tillbaka som egen och på eget kontor men med helt andra möjligheter. Och det har jag för att jag har vågat tro på mig själv, tagit för mig, gjort min grej och inte gett upp. Det går – glöm inte det.
Love J

10 kommentarer10 kommentarer om “”Jag vågade tro att jag kan” ★”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så jäkla cool är du kvinna!!! :D:D Tack för att du alltid ger en sån inspiration till livet!

    Svara
  • Bloggen är intressant!

    Svara
  • Åh såna här inlägg får en att bli så inspirerad att själv jobba hårt!!

    Svara
  • Ååh, finns intervjun att läsa? Blev nyfiken!

    Svara
  • men åh så mycket girl power!! tack för att du alltid

    Svara
  • men åh så mycket girl power!! tack för att du alltid inspirerar!

    Svara
  • <3

    Svara
  • Jag tittar in här dagligen och du är så peppande 😀 jag var lite av en fegis förut men nu är det tvärtom. Nu vågar jag ta plats och ta för mig och jag tror på mig själv. Mycket på grund av att jag funnit rätt kärlek! och att läsa alla dina inspirerande inlägg får en att kämpa ännu hårdare. Kram <3

    Svara