Tillbaka i hatten ★

ÄNTLIGEN har jag hittat en hatt jag gillar. Innan jag klippte av mig håret för nu två år sen hade jag ju ALLTID hatt men sen jag klippte kort har jag inte riktigt trivts i någon hatt – tills nu!
Förra veckan gick jag förbi den här hatten i fönstret på Hattbaren på Götgatan och såg direkt att den skulle sitta som en smäck. Så jag gick in testade och mycket riktigt var den perfekt. Lite priceyyyyyy men det är det värt om man hittar en hatt man VERKLIGEN gillar. Den kommer ju också hålla formen mycket bättre än de jag köpte på typ h&m och Zara. Så taggad på hatt igen. Fint, eller hur? ?

7 reaktioner på ”Tillbaka i hatten ★”

  1. Jag har precis samma problem sedan jag klippte av mig mitt långa hår. Ingen hatt passar, men Hattbaren kanske är värd ett besök 🙂 jättefin hatt!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *