Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:33 | januari 26, 2017

Jag har gjort finaste anteckningsboken ★

Det är väl ingen nyhet att jag älskar att ha blommor eller fina anteckningsböcker som vardagspepp. Men jag älskar min nya bok så mycket att jag måste visa er den. Hur fin är den??
I helgen var jag med mina tjejkompisar på stan och så gick vi förbi NK och jag gjorde den här på Bookbinders. Jag har tänkt göra den superlänge men inte blivit av men nu så. Jag valde såklart texten ”Dream Big” och skrev mitt namn under. Men det här ska inte bli en jobb-anteckningsbok, utan det ska bli en typ av dagbok där jag skriver vad jag är tacksam över, vad jag lägtar efter och fina saker som händer under dagen. En må-bra-bok helt enkelt! Det tycker jag alla borde ha ? Love J

4 kommentarer4 kommentarer om “Jag har gjort finaste anteckningsboken ★”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här