Fråga Jossan ★ Avsnitt 1

 
Hurra! Äntligen har jag spelat in en video till min Youtube-kanal (prenumerera gärna här!) Och jag svarar alltså på era frågor och bjussar på lite dans och sång 😉
Hoppas ni gillar det här formatet lika mycket som jag och att ni vill fråga mig saker till nästa video, bara kommentera det här inlägget. Love J

Kommentarer

 1. Anna

  Hej Josefin! Jag tycker att du är riktigt inspirerande och det är otroligt roligt att få följa med i ditt liv!
  Jag har för mig att du sa i ett podavsnitt att du hade gått på universitetet. Om det är så, vad gick du för program eller vilka kurser läste du? Kram

 2. Johanna H

  Så bra! Tack så mycket för alla fina och inspirerande insta/podd/youtube/blogg-inlägg!! <3 Jag tar examen nu till sommaren och vill *förhoppningsvis* köpa en lägenhet till hösten. Du har ju en del erfarenhet av att köpa och sälja så jag undrade om du skulle kunna förklara lite hur du har gjort, framförallt första gången du köpte. Hur du sparade ihop till insatsen, vad du gjorde för att få ett bra lån, vad du tänkte på när du gick på visningar, hur du valde "rätt" lägenhet, varför du bestämde dig för att sälja etc.etc? Det vore så kul att höra! Kram!

 3. Bae

  Åh så klok och inspirerande du är! Älskade särskilt att du besvarade en fråga om självkänsla och om det här att våga, både när det kommer till dejting och företagande. Jag är själv oerhört osäker på mig själv, när det kommer till båda delarna och det tär lite på mig inombords. Jag vill ju hitta kärleken och jag vill tro på mig själv i mitt jobb och därmed våga ta för mig mer. Aja, det var skönt att höra dig ge lite tips på vägen. Slutligen, din frilla är heeeelt galet snygg!

 4. Lova

  Kul med frågor och svar. Ska absolut börja prenumerera 🙂
  Har även en fråga, det är vad du tycker man behöver tänka på vid uppstart av podcast, exempelvis det tekniska såsom val av mikrofon och tillbehör – något som är bättre – sämre att välja? Några tips för att lyckas att skapa en intressant podcast?

 5. Nicole

  Åå kan du inte visa upp vilka produkter du använder? Smink, hudvård, hårvård? Är besatt av sådana saker. Älskar din frippa. Precis klippt mig likadant som dig och Ä L S K A R det ?

 6. Julia

  Hej Josefin! Du är så inspirerande och härlig och får mig att bli peppade och även på ett gott humör. Skulle du kunna berätta för mig som ofta är deppig och negativ hur man blir så positiv och glad som du? Hur gör du för att se nya möjligheter hela tiden utan att se det negativa? Älskare din blogg den ger mig verkligen glädje i vardagen!

 7. Janina

  Hur är ditt förhållande till din kropp? Tycker du om den? Hur har du kommit dit? Skulle vara intressant att höra om det. I podden har du nämnt i förbifarten att du haft problem med maten och skulle gärna höra mer om det! Tack för all inspiration du ger 🙂

 8. Sandra

  Tack för att Du förmedlar så mycket pepp! Du inspirerar verkligen mig! Måste också passa på att säga att din stil är topp, jättesnyggt med olikfärgade naglar också 🙂 Pepp pepp pepp 🙂

 9. emma

  du är så fantastisk! älskar både din inställning och stil.
  hur brukar du styla upp dig inför en fest eller ett festligt tillfälle? jag har, liksom dig, ganska spexig stil till vardags, tycker därför att det kan kännas svårt att festa till min outfit. hur brukar du göra? kramar!

 10. Jeanette

  Hej,
  Så härligt klipp, tack för att du inspirerar. En fråga, har du haft problem med ångest och deppression, har du några tips och råd på hur man kan hantera det? Jag är driven och engagerad men ibland så tar dessa känslor över. Jag är nyfiken på dina tankar runt detta!

×

Josefin Dahlberg

Hej sunshine!

Glittra till din mejlinkorg – Signa upp dig på mitt nyhetsbrev!