Fashion Week ★ Vlogg

YAY! Min andra vlogg i livet är här! Såklart passade jag på att filma lite i dag under modeveckan. Ni får följa med på visning, se lite streetstyle, hänga med mig och Vanja på vår lyxlunch och en hel del annat. Hoppas ni vill kolla och prenumerera på min kanal (klicka här!) Puss och kram!

Kommentarer

 1. Ingrid Wenell

  Men godingar! Man blir alldeles glad av er! Så kul att springa på er mitt i alltihop också. Sen lyckades jag självklart tappa bort er lika snabbt så hoppas vi hinner snacka mer nästa gång. Kram!

 2. Betty

  Hej Josefin!

  Vart är din tröja ifrån och blir man inbjuden till Stockholms-fashionweek eller får vem som helst komma? Hur funkar det?

  Allt gott,
  Betty

×

Josefin Dahlberg

Hej sunshine!

Glittra till din mejlinkorg – Signa upp dig på mitt nyhetsbrev!