Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:49 | januari 31, 2017

Att jobba från drömkontoret ❥

Hej fina, fina ni. Hoppas ni har haft en härlig tisdag. Jag började med att morgonträna med min kompis Cissi, gick hem och åt frulle och sen drog jag till drömmis och var här hela dagen. Så underbart!
Jag och Vanja började med att spela in veckans poddis (som kommer ut i morgon!!) och sen checkade vi av lite andra jobbprylar innan Vanja var tvungen var sticka vidare på annat jobb. Så jag blev var själv på drömmis och har haft det supermysigt. 
Jag gick och köpte lite nya blommor. Vi har kommit fram till att vi MÅSTE bli bättre på att ha blommor på kontoret för det ger sååååå mycket lycka. Vi båda älskar ju blommor och tycker verkligen att de livar upp varje dag – framförallt nu när det är så mörkt och grått ute! Fint va? ?
Jag älskar verkligen att jobba från drömis! Jag blir så peppad på att göra bra grejer i denna miljö och mår verkligen så himla bra här. Jag är så glad över att jag och Vanja får ha detta kontor tillsammans och att vi har börjat 2017 på ett så himla bra sätt. Mer om det kommer vi prata om i veckans poddis. Håll utkik! Puss och kram på er fina ni!

17 kommentarer17 kommentarer om “Att jobba från drömkontoret ❥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Är det inte jobbigt att sitta vid en laptop och en vanlig stol hela dagen? Där jag jobbar har jag två skärmar, tangentbord, mousetrapper, kontorsstol, höj/sänkbart bord. men tycker ofta jag kan få ont i rygg/nacke. Hur klarar du dig? Eller du kanske inte sitter så länge? Ser ju tokfint ut men inte så ergonomiskt..

  Svara
 • Jag rör på mig väldigt mycket, springer runt på olika möten mm så sitter sällan många timmar i sträck så det funkar fint :)) Kram

  Svara
 • Fantastiskt så mysigt kontor ni har, jag skulle också älska att jobba i den miljon. Jag måste även fråga vart den fluffiga turkos/blå/vita vaggdekoren kommer ifran?.. och allt annat också egentligen haha.. kram på er / sandra

  Svara
 • Från Ellos 😀 <3 Kram!

  Svara
 • åh drömmis! känns som allt jobb blir roligare om man får sitta på en fin plats och vara omringad av glada saker <3

  Svara
 • Vilket mysigt kontor!

  Svara
 • Gud vilken fin matta det gömmer sig under bordet!! 🙂

  Svara
 • Snacka om att värna vardagsglädjen med erat tokfina kontor! Kram

  Svara
 • Där vill jag med jobba! 😀

  Svara
 • Det hade inte varit så dumt att ha ett alldeles eget kontor!
  Mvh,
  Vardagskrönikören

  Svara
 • Så fint! Vart har ni köpt bordet?

  Svara
 • På Ellos :)))

  Svara
 • Jag vill också ha ett liknande kontor någon gång i framtiden! 🙂

  Svara
 • Alltså älskar erat kontor!

  Svara
 • Så fint, blommor ger verkligen mycket energi! Älsk på att ha eget kontor, kunna inreda precis som man vill!

  Svara
 • Superfint, mysigt o inspirerande miljö! Var kommer bruna skinnstolen ifrån?

  Svara
 • Det är Vanjas sen tidigare så vet tyvärr inte men kolla in hennes blogg, står säkert där under inrendning 🙂 Kram!!

  Svara