Att jobba från drömkontoret ❥

Hej fina, fina ni. Hoppas ni har haft en härlig tisdag. Jag började med att morgonträna med min kompis Cissi, gick hem och åt frulle och sen drog jag till drömmis och var här hela dagen. Så underbart!
Jag och Vanja började med att spela in veckans poddis (som kommer ut i morgon!!) och sen checkade vi av lite andra jobbprylar innan Vanja var tvungen var sticka vidare på annat jobb. Så jag blev var själv på drömmis och har haft det supermysigt. 
Jag gick och köpte lite nya blommor. Vi har kommit fram till att vi MÅSTE bli bättre på att ha blommor på kontoret för det ger sååååå mycket lycka. Vi båda älskar ju blommor och tycker verkligen att de livar upp varje dag – framförallt nu när det är så mörkt och grått ute! Fint va? ?
Jag älskar verkligen att jobba från drömis! Jag blir så peppad på att göra bra grejer i denna miljö och mår verkligen så himla bra här. Jag är så glad över att jag och Vanja får ha detta kontor tillsammans och att vi har börjat 2017 på ett så himla bra sätt. Mer om det kommer vi prata om i veckans poddis. Håll utkik! Puss och kram på er fina ni!

17 reaktioner på ”Att jobba från drömkontoret ❥”

  1. Är det inte jobbigt att sitta vid en laptop och en vanlig stol hela dagen? Där jag jobbar har jag två skärmar, tangentbord, mousetrapper, kontorsstol, höj/sänkbart bord. men tycker ofta jag kan få ont i rygg/nacke. Hur klarar du dig? Eller du kanske inte sitter så länge? Ser ju tokfint ut men inte så ergonomiskt..

  2. Fantastiskt så mysigt kontor ni har, jag skulle också älska att jobba i den miljon. Jag måste även fråga vart den fluffiga turkos/blå/vita vaggdekoren kommer ifran?.. och allt annat också egentligen haha.. kram på er / sandra

  3. åh drömmis! känns som allt jobb blir roligare om man får sitta på en fin plats och vara omringad av glada saker <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *