Nytt till hemmet ❥

I går efter sista visningen gick jag förbi H&M home och såklart fick jag med en del saker hem. SÅ mycket fint i butik nu. Jag är så taggad på att göra om lite hemma, rensa ur och ta in lite nytt MEN har inte hittat tiden än. Fortfarande kaos är hemma med saker som ska upp på vinden, slängas mm… Men snart så. Jag är sugen på ett nytt soffbord också så måste börja kika. Tipsa gärna om ni vet något ni tror jag skulle gilla 😀
Lite boho-kuddfodral, solspegen (har två av samma modlel fast större) och massa fina och supdergoda doftljus. ÄLSKAR doftljus och ett STORT plus när de är fina också!
I Indien blev jag kär i doften ”Sandalwood” och hade aldrig tidigare hört talas om den. Jag köpte med mig den i doftolja, duschgel, kroppsolja och rökleser från Indien och så hittade jag detta doftljus på H&M home i går och det doftar sååååå gott!! Mums!!

Kommentarer

  1. Linn

    alltså sandalwood är verkligen indien för mig med! mina föräldrar och minisyster bodde där ett tag för att utbilda sig till yogalärare. blev totalt förälskad i dofterna och maten där, och typ den konstanta fuktigheten. sandalwood tar mig tillbaka till det lugnet direkt. puss!

×

Josefin Dahlberg

Hej sunshine!

Glittra till din mejlinkorg – Signa upp dig på mitt nyhetsbrev!