Happy Monday Outfit ★

Hej på er fina ni, jag har haft en riktigt bra måndag. Började med tidigt träningspass för att kicka igång veckan. Och sen fick man ju massa gratisenergi i dag då solen lyste över Stcokholm. Helt magsikt! 
Ny tröja från och favoritjeans från & other stroies, Scarf och boots från Zara
Och så härligt att jag fick ha på mig mina rosa solisar jag tagit fram tillsammans med Nividas ? (Hittas här!) – samarbete med Nividas 

11 reaktioner på ”Happy Monday Outfit ★”

    1. Kommer lite i veckans poddis men vi kan gärna prata mer om det för min del. Jag älskar att träna så nu ska jag få med Vanja och alla lyssnare på tåget 😀 <3

  1. Hej!

    Jag har tänkt på en grej som jag bara glömt fråga! Jag läser din blogg via Bloglovin (oftast) och där kan man inte läsa hela dina inlägg, utan man måste klicka på ‘läs vidare’ för att då komma in på bloggen och kunna se hela inlägget. Det är väl inget stort problem EGENTLIGEN, men ibland när det är så på vissa bloggar vet jag att det blir så att jag typ inte "orkar" (vet, hur lat är man?! haha) klicka sig vidare för att läsa.. Speciellt om man ligger några inlägg efter så blir det ett himla klickande fram och tillbaka! Och jag vill ju inte missa nåt från dig egentligen! Så, vet du om detta är nåt man kan ändra på? 🙂

    Puss och kram!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *