Min nya spegelvägg ★ Inredningsinspo!

Nu har jag gjort om lite hemma igen och jag älskar min nya spegelvägg oavnför soffan. Väligt mysigt blev det tycker jag. Men jag är inte helt klar. Jag tror jag ska ösa på lite fler speglar när jag hittar… More is more ✨
De små speglarna är från H&M Home och den stora kommer från Jotex. 
Jag tycker mina kuddarna passar ännu bättre i soffa nu när hela den här delen av lägenheten är väldigt bohemisk. De stora kuddarna kommer från Ellos och den avlånga från Indiska ✨
“Good Vibes”-kudden kommer från Urban Outfitters och de andra två från H&M home ✨
Jag har fortfarande lite saker som står och väntar här hemma. Jag har typ tre olika travar med tavlor jag inte ver vad jag ska göra med.. Men de får stå här och se fina ut tills vidare.
Det känns väldigt varmt och mysigt vid soffan nu vilket jag tycker det ska vara. Soffan är ju där jag på riktigt slappnar av och det är väldigt viktigt att den är skön men också känns mysig ✨ Tips för att öka mysfaktorn hemma är att köpa ljusslingor med fint, varmt ljus. Det gör så himla mycket! ✨

15 reaktioner på ”Min nya spegelvägg ★ Inredningsinspo!”

  1. Superfint! Jag står precis inför en renovering… & ska nog åxå smälla upp några mindre speglar på en del av väggen ovanför min soffa… 🙂

  2. Älskar tavlan med stenarna på!!! var kommer den ifrån? Eller är den vintage? Tycker den måste få en fin plats på väggen ❤️

  3. Hej!
    Vart kommer din soffa ifrån? Ser att den liknar Ikeas "Söderhamn" men ser att den inte finns i beige’t….. Tycker den passar in så bra i en mindre lägenhet! 🙂 Kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *