Jag vill flytta till Paris ★

Jag älskar verkligen Paris. Jag får sån himla skön känsla när jag är där. Att mysa runt i alla otroliga kvarter, dricka kaffe, shoppa vintage och köpa fina blommor. Och när jag spanar in den här tjejens Instagram vill jag flytta på direkten. Hon har en helt magisk stil, så fina bilder och ett otroligt fint, franskt hem. Följ henne här!
Och nu ska ni få hennes bästa bilder som ger en rejäl dos med Parisinspiration så VARNING!! Ni kan vilja flytta till Paris när ni sett klart! 
Hon har en enkel klädstil men som alltid är on point!
Jag MÅSTE dra på second hand runda snart och köpa ett gäng ljusa, tighta Levisjeans!
Och måste även på korgjakt!!
Och köpa en rosa soffa!
Alltså hur magisk tjej och hur fina bilder? Ska vi flytta allihopa? ✨?

11 reaktioner på ”Jag vill flytta till Paris ★”

  1. Hej hej, jag har precis flyttat till Paris! "Just did it, you can make it…! (Josefin och Vanja Podden)
    Kära Josefin, om Du skulle kommer förbi – ses vi pa en cafe creme!

  2. Jag röstar JAAA till att flytta till Paris!! Blir helt pirrig i kroppen av den staden. Känns nästan som om man är i en film när man strosar runt på Paris gator, hör typ dragspelsmusik och Edith Piaf spelas i mitt huvud när jag strosar omkring! ?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *