Happy Monday ★ Outfit & donuts

Happi Monday på er bästa ni! Hoppas ni har en bra start på veckan. Den har dagen har verkligen rusat förbi och det känns inte som jag hunnit med något alls.. Fast det har jag. Jag har varit på möten inne i stan och fotat en del grejer till bloggen och lite jobb. Och köpte donuts i stan till en grej så de fick vara med på dagens ✨
Jag kom på att jag har en Con De Garcon tröjan som jag helt glömt bort att jag äger så den åkte fram!
Och till den har jag på mig mina nya jeans från Lee. De ultimata jeansen till våren, kommer leva i de här!
Alltså MUMS!
Såklart har jag ätit upp hälften redan ✨
Även om den här dagen bara försvann och jag måste sitta med min mejl hela kvällen så har jag riktigt bra feeling i dag. Bra måndag! Kanske beror på att det är VÅR ute nu?!?! Helt magiskt och man får så mycket gratisenergi!
Happi monday och puss! 
 

9 reaktioner på ”Happy Monday ★ Outfit & donuts”

  1. Hej! Vad fin du är=) Vad är det för modell på jeansen? Jag letar febrilt efter ett par snygga jeans, så himla svårt att hitta…

  2. Saga, du hittar det nog inte pga att Josefin råkat skriva fel på namnet! Märket heter Comme des Garcons.. Deras basics hittar du under deras dotterlabel Play. Finns på Farfetch bland annat! Lycka till! 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *