Dagens outfit, ny väska och fina blommor ★

Glad torsdag på er! Hoppas ni har haft en bra dag. Jag har jobbat en hel del, promenerat genom gamla stan i solen, varit på vårlunch hos Lindex och fått fina blommor. Väldigt härlig dag!
Jag hade på mig en blus från H&M, mina nya favoritjeans från Lee och mitt fluff från Twist and Tango ✨
Älskar min nya mockaväska som är en perfekt vardagsväska från Lleowulff!
Till vardags har jag alltid så stora väskor för att få plats med min dator. Men den här går datorn precis ner i så nu kan jag ha en lite finare och mindre väska till vardags, hurra! Och så snygg, eller hur?
Med oss från Lindexlunchen fick vi plocka ihop varsin blombukett, så fint och så roligt!
Älskade att leka florist och måste säga att jag är riktigt nöjd. Kanske ska öppna en blombutik??
Blommor gör ju livet bättre helt klart. Man blir ju glad av att ha blommor hemma. Ett enkelt och billigt knep för att ha en lite härligare vardag tycker jag! Nu ska jag ta mig in till stan för premiärpasset av “No More Bad Days” – hoppas ni ses där!! Puss J

7 reaktioner på ”Dagens outfit, ny väska och fina blommor ★”

  1. Såå fin bukett!!! Älskar att ha blommor hemma, man blir verkligen så mycket gladare av det! O blusen från h&m är verkligen så jäkla snygg!!! Har spanat in den på hemsidan såå länge men inte slagit till på den än…

  2. Älskar att gå och köpa blommor, men fan va mycket pengar det blir. Skönt att det är VÅR snart så kan man gå ut och plocka lite själv <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *