Make It Happen ❥

God morgon bästa ni! Hoppas ni har sovit bra och är peppade på en ny dag. Jag har sovit fööör lite men är glad ändå. Det är ju typ sommar ute! Helt magiskt! Man blir så lycklig. 
Jag har fullt upp i dag, jag har ju skrivit lite att det varit lite för mycket senaste tiden och flera har blivit lite oroliga för att det skulle bli fööööör mycket. Med tanke på att jag jobbat så mycket tidigare så det gick ut över min hälsa. Men nu ser jag ljuset i tunneln. Redan i eftermiddag blir det lugnare och i helgen tänkte jag vara nästan helt ledig. Så härligt! 
Så då blir det “Let´s Stay In Bed” men inte riktigt än. Först ska jag se till att göra klart mina grejer för dne här veckan. Göra det bra och se till att styra upp min planering för resten av våren så det inte blir lika stressigt igen. 
Jag får make it happen som vanligt helt enkelt ✨ Både nu för att fixa allt jobb och sen så det inte blir för mycket. Det är ju bara upp till mig lixom. Och det är upp till dig vad du vill göra och hur du vill ha det. Make It Happen! ✨ ✨ ✨ ✨ ✨  Glad torsdag på er! Puss!

12 reaktioner på ”Make It Happen ❥”

  1. Hej,
    Undrar bara hur du fått bild och text centrerad på din blogg? Har samma design, men mina inlägg blir inte centrerade som dina.

  2. Hej,
    Undrar bara hur du fått bild och text centrerad på din blogg? Har samma design, men mina inlägg blir inte centrerade som dina.

  3. Hej! jag undrar om du har nåt tips på hur man skaffar mer och nya vänner? Ni kanske kan ta upp den i er poddis? Jag har lite svårt att skapa bra vänskapsrelationer och det tär på mig …jag undrar liksom vad jag har gjort för fel 🙁

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *