Vårens måste-ha-plagg ★

I samarbete med Lee
Äntligen är våren här och det är dags att uppdatera vårgarderoben ✨ Minns ni att jag hade en middag tillsammans med Lee i höstas där vi spanade in deras vårkollektion? Nu finns den äntligen i butik och nu ska jag visa er mina favoriter!
Hela Lees vårkollektion har en skön 70-talsvibe som ni vet att jag älskar! De här utsvänga jeansen tillsammans med den randiga toppen tycker jag är en perfekt våroutfit ✨
Den randiga toppen hittar du här! ⚡️
Och de utsvänga 70-talsjeansen hittar du här ?
 En enkel look som ändå är stylish, trendig och väldigt bekväm. En perfekt outfit helt enkelt ✨
Ett plagg som är ett MÅSTE i vårgarderoben är ju skinnjackan. En klassisk skinnjacka som passar till allt räddar många av mina outfits varje vår och den här kommer helt klart bli en favorit i år (och många år framöver) ✨
Den har snygga detaljer som ändå är diskreta, love it! Du hittar den här ?
Att hitta ett par perfekta jeans till våren känns som ett måste tycker jag och de senaste veckorna har ni nog sett att jag bott i de här ljusa jeansen som är från Lee´s vårkollektion. Jag tycker de har en perfekt tvätt, sitter som en smäck och är assköna! Tio poäng! De finns dock inte online än men i butik så ut och spana ✨
Jag älskar när man hittar plagg man vet alltid funkar och de här jeansen är ett par sånna. Jag har haft dem till allt möjligt den senaste veckan och de har räddat många stressiga mornar ✨ Så snygga tillsammans med min glittriga Lee-tröja som ni hittar här!
Och tillsammans blir ju de här plaggen en perfekt vårlook. Eller hur? ?

Spana in Lee´s vårkollektion här för att kolla in mina favoriter och för att hitta dina! ✨???

I samarbete med Lee

8 reaktioner på ”Vårens måste-ha-plagg ★”

  1. Älskar skinnjackan! Men lite för dyr för mig, har du tips på någon liknande variant men billigare? Skulle uppskattas enormt 😀 Kram

  2. Snygga! Önskar att jag var rak nog i kroppen för deras produkter men har liten midja/stora höfter så deras jeans passar aldrig mig.

  3. Hej underbara Jossan! Jag har hört att du också hade lite problem med akne när du var yngre. Min hy har blivit så dålig och jag mår så himla dåligt lver det. Det hindrar mig från att leva ut i alla sammanhang. Hur blev du av med den? Åt du p-piller och vilka? Snälla vad kan man göra!
    kram du äger

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *