Vårt magiska hus i Åre ★ Massa bilder!

Jag har precis kommit hem från några magiska dagar i Åre där jag tillsammans med ett gäng underbara tjejer bott i Peak Performance Mountin house som är helt magsikt och nu ska vi få följa med på en house tour ✨
Den här platsen är ju bara helt otrolig. Så sjukt fint, mysigt och rogivande. Känner en enorm craving efter att ha ett likande hus NU!!!! 
Huset är i två våningar och binds ihop med en trappa mitt i huset. På underväningen var alla sovrum och upptäckte nu att jag glömt fota där men det var superfina rum med jättefina platsbyggda våningsängar så det kändes som vi var på kollo ✨
Utsiken från huset ??
Så mysigt med olika ställen där man kan sitta och umgås ✨
Köket är ju helt otroligt!!! Tänk om man kunde bo så här, då skulle till och med jag laga mat!! ✨
Min favoritplats ✨
Så härligt att vi bodde 12 personer tillsammans men det aldrig kändes trångt. Så stora och öppna ytor. 
Och inredningen?! Tio poäng!! ?
På kvällen tände vi upp med massa ljus, så himla härligt! Och stort tack till Peak som lät mig följa med på den här underbara resan. Fler bilder och mer om vad vi gjorde och hur jag upplevt dessa dagar kommer ✨ Puss J!

5 reaktioner på ”Vårt magiska hus i Åre ★ Massa bilder!”

  1. Ååh så fint! Nästa vinter åker jag ta mig tusan själv till Åre om ingen följer med! Verkar vara så mysigt!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *