Mina och Vanjas favoriter till vårgarderoben ★

I samarbete med Lee 
Alltså hur underbart att våren snart är här?! Jag längtar ihjäl mig ✨ Att vi snart kan glida runt så här i härliga vårplagg varje dag, så härligt! Och därför är det ju dags att uppdatera vårgarderoben. Jag och Vanja hjälper er att hitta vilka plagg man ska satsa på till våren. I samarbete med Lee har vi valt ut vårens snyggaste denimplagg och såklart andra plagg vi tycker piggar upp outfiten i vår ✨ 
Ni vet ju att jag älskar hängselbyxor. Jag har ju haft det en hel del de senaste åren och till den här säsongen känner jag att jag kommer att bo i de här ljusa snickarbrallorna. Helt magsika tycker jag ✨  Ni hittar mina byxor här!
Och det är ju så otroligt fint och gulligt att matcha sina outfit med “twins look” fast i lite olika färger eller i samma såklart. Tips att göra med din bff i vår för att liva upp dagen lite extra ?
Ett plagg som jag tycker typ alla borde ha i sin garderob är en randig tröja. Jag vet inte hur många jag har men det är ett gäng och de använda flitigt. Den lixom passar ju till allt! Men det jag gillar med både min tröja jag har på bilden och Vanjas är att de är i lite andra färger än va de brukar vara. Så fint med Vanjas att den är blå med vita ränder och inte tvärtom som man alltid ser och min som har röda ränder, sååå fina! ✨  Det är helt klart ett annant plagg jag kommer köra på i vår! (Du hittar min rödrandiga tröja här!)
 Men älskar ju att känna sig lite piffig, hela dagen blir ju lixom bättre av det tycker jag ✨  Det här är ju verkligen två glada outfits!!
En annan trend jag gillar skarpt är denim från topp till tå. Alltså att man kör på jeans och jeansjacka ihop. Så snyggt!! ✨ 
Så kan man matcha det med en färgglad väska, skor eller andra roliga accessoarer som sticker ut. Så snygg kombo!
Här kör jag på en jeansjacka från herrkollektionen men det funkar lika bra ✨ Bara snyggt att den är lite mer oversize tycker jag, håller ni med?
Att hitta plagg man trivs i och kan ha till mycket tycker jag är supervitkigt och så underlättar det många mornar då man känner att man “inte ha något att ta på sig” då kan man ta fram den där denimlooken eller hängselbrallan så är man klar och vet att man kommer känna sig nöjd, bekväm och snygg ✨ 
Nu har ni sett våra favoriter från Lees vårkollektion men det finns såklart mycket mer än det här ✨  Hitta dina favoriter på Lee.se ✨ 
Och glöm inte att följa din egen stil. Våga ha det du tycker är snyggt! Puss och kram på er ?

9 reaktioner på ”Mina och Vanjas favoriter till vårgarderoben ★”

  1. Både detta samarbete och det du har med soft coat får mig bara att bli såhär ??? åh om plånboken bara ville växa lite, kanske blir att unna sig lite i april ?

  2. Godmorgon!!!
    Wow vad dessa fina härliga bilder på er gjorde min söndagsmorgon! Ni två alltså!!
    Ni två sprider någon slags energi som inte andra influencer gör. Blir alltid så energifylld av era poddar!
    Fortsätt med det grymma ni gör. Massa kramisar!

  3. Alltså Josefin jag har gillat och läst din blogg över ett år, men jag har tyvärr börjat gå in mer och mer sällan för nu är det bara samarbeten? Blir väldigt opersonligt tyvärr, uppskattade att du var annorlunda mot andra bloggare men tyvärr verkar trenden vara att när bloggare startar eget så fylls kanalerna av samarbeten. Förstår såklart att du måste tjäna pengar, men jobbar du heltid med kanalerna kan du ju prioritera att fylla ut med icke-samarbeten…

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *