Galaklänning en vanlig onsdag ★

Japp, i dag åkte den på. Min favoritkombo från i somras, långklänning + avklippt collegetröja. Typ det skönaste man kan ha på sig (hade jeans under såklart, lite kallt annars) och ändå ser man väldigt stylish ut. Har fått massa härliga komplimanger på min outfit i dag ✨ Då blir man ju glad!
Äntligen kan man börja ha skinnjacka igen! Mitt favoplagg! Och äntligen får jag visa upp min nya älskling som är pumpad delux och hittad på Mango. Tips, tips! Om man inte vill pimpa upp en skinnjacka amn redan har?!
Älskar den här jackan, den kommer ni att få se mycket av i vår ✨
Alltid kul att känna sig lite extra fin och det gör jag i dag ✨ Och så är det sol på det. Underbar onsdag!! Puss
 

9 reaktioner på ”Galaklänning en vanlig onsdag ★”

  1. Alltså måste bara berätta hur mycket du har inspo:at mig med morgonträningen! Alltid tänkt att jag inte kan morgonträna (pga pendlar) men i mån ringde kl 05.30 och 06.00 var jag på gymmet! Du har helt rätt i att första min efter larmet ringer är värst… för känslan när man är färdigtränad o nyduschad kl 07.30 är fanimej oslagbar!!! <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *