Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:44 | april 6, 2017

Video: Så skapar du magiska glassrätter ★

I samarbete med Häagen-Dazs
Hej på er bästa ni, ni vet ju alla att jag är en riktig candy queen och älskar allt som är sött. Och så vet ni ju att jag älskar att piffa och pynta. Därför älskar jag det här samarbetet som vi filmade hemma hos mig nyligen. Så himla rolig dag! Jag fick göra det jag älskar, nämligen äta gott, stå framför kameran och pyssla. Så underbart!
I filmen ser ni hur jag med proffshjälp av Fredrik skapar en trerätters glassmiddag för mina tjejkompisar. Och såklart kunde jag inte hålla mig från att smaka på typ allt…. Haha, hoppas ni vill kolla ✨?
Blir ni sugna på att smaka? Visst blev det fint? ?

5 kommentarer5 kommentarer om “Video: Så skapar du magiska glassrätter ★”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åh så härliga!! Hade gärna sett en närmare bild på alla vackra glasskapelser ni skapade! De verkade så fina! 🙂

    Svara
  • Haha neej va härlig video! 😀

    Svara
  • Vart har du köpt ljusblåa tallrikarna?

    Svara