Dagens outfit ★

Hej på er fina ni, hoppas ni har en bra måndag. Jag är på mitt gamla Modette-kontor där jag nu sitter och jobbar med happitude. Så himla mysigt att hänga med Modettetjejerna igen och att få proffshjälp med att fota dagens outfit ?
Jag kände för att vara lite färgglad i dag så jag tog på mig min nya röda mockajacka som jag köpte second hand i går. Fin va? ✨
Och den matchade ju fint med min Cherry Bomb t-shirt från Ganni ?
Har såklart min nya gula Gucciväska för att få till ännu mer färg ✨ Den är ju verkligen ett litet lyckopiller!
Och min nya träningsväska från Ganni. Älskar det här mönstret och den gröna färgen, så fin! I morse tränade jag och drog direkt till jobbet. Jag brukar gå hem och duscha och göra mig i ordning men jag förlorar så mycket tid på det så nu ska jag bli bättre på att ta med grejer så jag kan göra mig i ordning på gymmet och gå direk till jobbet ✨?
Stylingknep: Att ha färgglada väskor är ju verkligen ett enkelt knep att få till lite mer färg i sin outfit. Även om man “bara” är klädd i helsvart eller i denim så kan man piffa till med en färgglad väska ✨
Nu ska jag jobba några timmar till, jag känner att jag har en kick-ass-monday!! Så skönt! Jag har haft en hel del grejer som legat på hög och nu jäklar ska jag ta tag i allt sånt ✨ Så att resten av veckan blir lite mer fri! Hoppas ni också har en bra måndag och att ni gör saker ni mår bra av. Puss J
 

12 reaktioner på ”Dagens outfit ★”

  1. Hej! ☺ Hur får man ett bättre liv? 🙂 flyttat till ny stad o känner knappt någon. Tacksam för svar ☺
    Kram! ☺

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *