Min nya drömklänning ❥

God morgon på er alla fina ✨ Hemma är ju klockan redan eftermiddag men här är den morgon och jag sitter och äter frukost och bloggar. Mysig start på dagen! I går shoppade jag och min syster loss i Soho och denna magiska klänning från Zara fick följa med hem. En ny succéklänning känner jag som både funkar över jeans eller för sig själv!
Fin va? ?
Det är så magiskt väder här. Precis lagom!! Det är liiiite för kallt att strosa runt i klänning men så fort solen är framme funkar det. Så ljuvligt att det är detta vi har framför oss hemma i Stockholm också. Vår och sommar! Magiskt!! Hoppas ni får en underbar dag! Puss på er ?
 

5 reaktioner på ”Min nya drömklänning ❥”

  1. Jag var i nyc för någon vecka sedan och måste verkligen tipsa om ett superhärligt och coolt frukostställe – GreyDog i SoHo. Dom har magisk frukost, och instagramnivån är ju ännu ett plus;-) kram

  2. Såg nu att jag var anonym – inte meningen haha,
    (frukosttjejen;-)). Måste bara säga att du är en sån himla bra förebild, ser verkligen upp till dig! kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *