Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:39 | april 25, 2017

Drömfrukost i New York ❥

God morgon på er ✨ Hoppas ni har en bra tisdag! Jag började dagen med frukost med min syster på mitt favoritcafe Woops här i Williamsburg. Det är så fint och gott! En riktigt bra start på dagen ju. Jag är så glad över att jag får vara i New York och hänga med min syster. Det ger mig så mycket! Jag älskar att strosa runt här, fika, shoppa och bli inspirerad! I dag ska jag in till Manhattan och käka lunch med en kompis och sen strosa runt på stan. Så underbart! Hoppas ni också har en superhärlig dag! Puss på er och vi ses på Instagram @JosefinDahlberg.se ?

7 kommentarer7 kommentarer om “Drömfrukost i New York ❥”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Oj vilken härlig frukost ni ätit 😀

  Svara
 • Åh vad gott det ser ut!

  Svara
 • oj, typ mest instagramvänliga frullen eeever. SÅ fint/gott <3

  Svara
 • Verkligen god frukost

  Svara
 • Åh ser så härligt och mysigt ut! Systerkärlek är så speciellt & underbart. Finns inget bättre än syskon <3 Kan inte du berätta lite om vad du gör för jobb tillsammans med Viktoria och vad hon jobbar med? 🙂

  Svara
 • Herregud vilken dröm! Älskar din blogg!

  Svara
 • åh fina bilder =)

  Svara