Mina nya tatueringar ★

Ni som har lyssnat på podden eller haft koll på min Instastories vet ju att jag gjorde två tatueringar i New York ✨ Efter att ha varit och andats “allt-är-möjligt-luften” som finns i New York kände jag såklart att jag behövde ha mitt favoritslagord “Dream Big” på kroppen ✨
Och så blev det en spontanstjärna också ? Jag tyckte de “knöt” ihop Dream Big-taturingerna och min måne på ett bra sätt ✨

Jag har länge tänkt att jag vill tatauera in “Dream big” men inte vetat var jag ska ha den. Men nu blev det en random placering på ryggen och jag älskar det! Ni som lyssnat på poddavsnittet från när jag fortfarande var i New York vet ju att jag inte blev så nöjd med själva tysnittet.. Jag ville inte ha skrivstil för det har jag redan, utan jag vill ha ett enkelt, lite tjockare. Men det kanske blev lite för tjockt men men what the fuck. Jag gillar den ändå!

Jag kommer alltid att älska “Dream Big” och nu kommer jag definitift aldrig att glömma att göra det! ?

5 reaktioner på ”Mina nya tatueringar ★”

  1. Ååh så fina! Har själv tänkt skaffa en ny tatuering, men vet inte riktigt var – vill inte att det ska bli för dyrt. Hur mycket betalar man för en liten (ca 5x5cm) tatuering i Stockholm? 🙂

  2. Tycker att det var superfin placering och gillar verkligen det raka typsnittet! Tyvärr ser det ut som att tatueraren gått alldeles för djupt och att färgen flutit ut och gjort bokstäverna tjockare, men äh. Jag har också en som det hänt på men efter ett tag blir det en del av en själv ju! Tycker du ska va nöjd ???

    Och som svar på frågan under från Sandra är 1000kr typ standard?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *