Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:01 | maj 19, 2017

Fråga mig ★

Dags för en ny video där jag svarar på era frågor! Så hit me! Fråga vaaaad ni vill så kommer jag snart lägga upp en video med svar på era frågor ✨??? Puss!

24 kommentarer24 kommentarer om “Fråga mig ★”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Josefin!
  Skulle vilja ha dina bästa tips för snygga bilder – gärna topp 3 🙂

  Svara
 • Lämnade min fråga i ditt bloppis inlägg 🙂 Hoppas du ser den

  Svara
 • Kul! Saknat dig i videoformat!
  Kanske en knäpp fråga, men sover du med alla dina örhängen, ringar och armband? Om inte, hur väljer du ut vilka du ska ha och most important, hur förvarar du dem?

  Also, i vilket program redigerar du bilderna du lägger upp på bloggen?
  Kram!

  Svara
 • Hej Jossan! Detta är en fråga om din syster Viktoria som jobbar inom bildbehandling i NY. Vilken/vilka utbildningar tog hon?
  Du får ha en underbar dag i storstan 🙂

  Svara
 • Dina favoritbutiker för klädshopping?

  Svara
 • Hur kommer man med i den s.k bloggvärlden, att gå på events osv?

  Svara
 • Hej Josefine!

  Hur kände du inför att flytta hemifrån första gången? Jag är sååå taggad men får ändå sån panik att jag inte kommer klara mig själv??

  Kram kram! 🙂

  Svara
 • Hej! Skulle du kunna göra fler vardagsvloggar?

  Svara
 • ÅÅh har längtat så till en ny frågestund! Min fråga:

  Dina 5 tips för att lyckas inom bloggvärlden?

  Svara
 • Åh, berätta allt om din hårrutin!! Hur du tvättar, torkar, stylar, hur ofta, vilka produkter, hur du fixar det en vanlig morgon osv. Du har världens finaste hår verkligen, hade tänkt spara ut till en axellång bob men känner att jag måste kapa några cm istället nu! Puss!

  Svara
 • Vad är dina bästa tips för att slappna av vid hög psykisk påfrestning? Är just nu sjukt nervös och stressad för ett besked på ett jobb….

  När kommer vi få reda på vem din snubbe är??? Hallå så nyfiken!!!

  Svara
 • Vad är din mest pinsamma menshistoria?

  Svara
 • Hej finaste Jossan!
  Jag skulle vilja veta vad du har för dröm/drömmar just nu? ✨

  Svara
 • Jag känner mig lik dig i att jag har svårt för att fastna för några serier som jag faktiskt orkar kolla på. Därför vill jag ha dina tips på de serier som du faktiskt har tyckt varit så pass bra att du tittat på för jag vill ju så gärna kunna sitta en regnig söndag och plöja en serie som alla andra!

  Svara
 • När du hade pluggat färdigt din journalistutbildning, var det då lätt att komma in på rätt väg? Fick du jobb direkt eller hur gick du dig tillväga?
  För du läste väl till journalist???

  Svara
 • Hej Josefin!
  Bara lite nyfiken och undrar om du har gjort dina läppar och lite dina tankar kring det?
  Förstår till 100 % om det är en fråga som känns för privat, inte alls min business egentligen! Men är sugen på att göra mina egna både för symmetrins skull och för ett komplex jag haft i 23 år helt enkelt.
  Dina ser bara så himla fint naturliga ut!

  Svara
 • Hej! Kul med frågestund. 🙂 Min fråga är om du tycker det känns svårt att å ena sidan vara en progressiv person (feminist och miljömedveten) men samtidigt uppmuntra andra att konsumera mycket fast fashion? Det är ju egentligen rätt paradoxalt. Hade varit spännande att höra vad du tycker!

  Svara
 • Hej! Jag vet arton tagit upp detta i podden men tänkte skicka iväg frågan ändå…hur ska man våga/orka/drömma/vilja etc när man hör folk runt omkring en, ganska nära relationer, säga att det är omöjligt eller att man ska sätta "realistiska mål"? Blir såå irriterad på att man inte "får" ha drömmar utan dessa ska tryckas ner eller skämtas bort. Hoppas du har några bra råd! Tack för en grym blogg och podd! Kram

  Svara
 • Om/när du har en dålig dag, vad gör du då för att "handskas" med dagen? Försöker du vända dagen eller finner du dig i din ångest? Vad har du för "knep" för sånna dagar? Tankar, känslor, vad gör du osv.?

  Svara
 • Om du fick vara en karaktär i en serie, vem skulle du välja?

  Svara
 • Vad anväder du för kamera? Och hur redigerar du dina bilder?

  Svara
 • 1. Trivs du att bo på Söder? Kanske en för privat fråga, men tog du ett lån för att köpa din lägenhet? Hur klarade du det rent ekonomiskt? Jag försöker själv få tag på en lägenhet på Söder och har insett att jag får ta ett massivt lån för att uppfölja min dröm om att få bo där 🙂
  2. Kan du se dig själv bo utomlands någon gång under en längre period som din syster?

  Svara
 • Hej! jag undrade bara vart dina kläder och även solbrillorna kommer ifrån?? super snygga (alltså på denna bild) du är verkligen jätte duktig och gillar verkligen din blogg!!!

  Svara
 • I need help finding a sweater and i hope you recognize this description – I saw a girl in Malmö,Sweden today, she was wearing a knitted patch-work sweater in colors red and black/white with white fur at the bottom. Do you know which sweater and what brand? (She was Danish.)

  Kind regards,

  Kristina

  Svara