Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:15 | juni 11, 2017

På väg hem fylld med Power!

Hej på er alla Power Babes! I dag har jag åkt fram och tillbaka till Göteborg, nu sitter jag på tåget tillbaka och är strax framme i Stockholm. Jag har varit nere för att vara med på ett Power Babe event som superduktiga Ebba har styrt upp! Och det var så jäkla magiskt att få träffa alla Power Babes som kom! Precis vad jag behövde nu när det är lite körigt och många grejer på en gång. För jag fick en sån jäkla energi av er!! Fy fan va glad jag blir att vi tjejer peppar och hjälper varann. Så himla underbart! Och det var så kul att dels prata på ”scen” men också att få mingla och verkligen snacka med er alla (hann nästan med alla!). Ni har så många bra grejer på gång och jag blir så jäkla inspirerad!

Det är väl ingen nyhet att jag är en riktig tidsoptimist. Inför mina tågresor i dag tänkte jag att 6 timmar var suuuuperlångt. Så jag packade inte bara ner en bok utan två…. Om jag har haft tid att läsa ett ord? Nej. Min resa till Göteborg på tre timmar kändes som en halvtimme. Jag gjorde några blogginlägg och betade av lite jobb och vips var jag framme. Samma sak nu på vägen hem och jag är inte på långa vägar klar så det blir lite jobb ikväll också. Men innan dess ska jag ta mig ut på långpromenad. Efter att ha suttit halva dagen på ett tåg måste jag se till att röra på mig lite känner jag. För lixom ont i kroppen av att vara för stilla..

Nu har jag betat av ännu mer jobb och ätit upp min nötpåse som jag fick av Ebba innan jag åkte. Tack! Och tack för ett grymt event! Mer om det kommer på bloggen inom kort 🙂 Hoppas ni har en härlig söndag! Puss J!

Ps!! Glöm inte att gå med i Power Babe gruppen om du vill vara med i en underbar, peppig grupp fylld med coola och inspirerande brudar!


4 kommentarer4 kommentarer om “På väg hem fylld med Power!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här