Jag har köpt en ny soffa!

Äntligen ska jag ta tag i mitt vardagsrum och göra om helt. Så himla taggad! Första steget är att jag har köpt en ny soffa, hurra! Och jag är så nöjd. Har tröttnat på min beiga, ljusa soffa och blev kär när jag såg denna mörkgröna i velour. Hur snygg? Kommer från Sofa Company!

Beställde den i fredags och nästa vecka kommer den. Längtar!

Och därför måste jag bli av med min nuvarande soffa. Jag har haft den i ca två år och har inte riktigt varit superrädd om den, eller tagit hand om den på bästa sätt. Så den har lite småfläckar här och där (inget som syns supermycket men ändå) och därför tänker jag att jag skänker den till någon som vill ha dem mot att den hämtas upp hemma hos mig. Någon som är taggad? Info om soffan hittar ni här! Första person som mejlar mig på mail@josefindahlberg.se får den gratis. Det som gäller är att hämta den i helgen (eller innan) hos mig på Södermalm i Stockholm. Måste bli av med den innan söndag då min nya kommer på måndag. Så mejla bara om du vet att du kan lösa detta 🙂

SOFFAN ÄR REDAN BORTA!! FYI!! 

Nu är jag så galet taggad på att möblera om, ställa in nya möbler och göra mitt vardagsrum till ett drömrum. Nu ska jag leta reda på en stor rund spegel. Om ni har tips på var jag kan hitta – hojta gärna till! Puss J

6 reaktioner på ”Jag har köpt en ny soffa!”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *