Min outfit (och nya blus!) ★

Så här såg det ut hemma hos mig i morse när jag gjorde mig i ordning. Jag tog sovmorgon, gick en morgonpromenad mellan 8-9, åt frukost med Christian och lyssnade på musik hemma i lugn och ro. Så himla mysig start på dagen!

 Jag drog på mina favorit Levisjeans och min nya urfina topp (som ni hittar här!) – annonslänk! 

Jag älskar verkligen gult den här säsongen. Jag blir så glad av den färgen!

Förutom att jag blev helt slut på eftermiddagen och fick gå hem och sova i ett par timmar som jag bloggade om i förra inlägget har den här dagen varit optimal. Jag har fått hänga med min partner in crime Vanja, haft en härlig och kreativ dag på drömmis, fotat fina outfitbilder, ätit en god lunch och hängt med Christian som är tillbaka i stan. Så himla ljuvligt! Heja måndagar! Puss på er bästa ni!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *